Registar

Sve firme na jednom mjestu!

AQUA TEHNA D.O.O

Piperska 370/1, Podgorica
Građevinarstvo, Zanatski radovi
Registarski broj: 02632233
PIB: 02212221

Istorija kompanije

Kompanija je osnovana 2006. godine u Nikšiću od strane gospodina Veska Vukosavljevića, dipl. ing građevine koji je svoje dugogodišnje iskustvo u oblasti izvođenja izvođenja hidrotehničkih instalacija u objektima visokogradnje stekao u građevinskim firmama. To je poslužilo kao polazna osnova za dalji razvoj kompanije koja brzo nalazi svoje mjesto na tržištu i predstavlja se kvalitetnim programom i referencama. Na tržištu izvođenja objekata je postojala potreba za firmama ovog profila gdje se "Aqua Tehna" pozicionirala kao lider u izvođenju ove vrste radova. Sve radove izvodimo sa garancijom kvaliteta i potrebnim sertifikatima i atestima koji su izdati od ovlaštenih institucija.

Naš tim je sastavljen od 10 iskusnih profesionalaca koji su visoko kvalifikovani za oblast projektovanja i izvođenja hidrotehničkih radova. Naš kadar konstantno radi na usavršavanju i školovanju u ovoj oblasti. Takođe posjedujemo najsavremeniju opremu i alate za rad. Dalje po potrebi se angažuje dodatni broj radnika i saradnika na realizaciji projekata. Određen broj spoljnih saradnika u svakom trenutku je mogućnosti da završi dodatne zahtjeve na projektima izvođenja hidrotehničkih instalacija. Od zaposlenih i saradnika očekujemo najveći profesionalizam, kao i poštovanje etičkih standarda.

Izrada po projektu

Svaki rad na vodovodnim ili kanalizacionim se izvodi po unaprijed definisanom projektu i šemi instalacija.

Profesionalan tim

Tim koji je spreman da uhvati u koštac sa najkomplikovanijim zadacima u izvođenju vodovodnih i kanalizacionih instalacija

Intervencije

Po potrebi uvijek možemo da reagujemo i aktiviramo ekipu za hitne intervencije na instalacijama vodovoda i kanalizacije.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: AQUA TEHNA D.O.O
Šifra: 1368

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: AQUA TEHNA D.O.O
Šifra: 1368.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Piperska 370/1
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Vukosavljevic Vesko

Dijeli dalje...