Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ARS MEDICA

Gavra Vukovića, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Privatne zdrastvene ustanove

Privatna zdravstvena ustanova Ars Medica osnovana je februara 1994. god. i među prvim je privatnim ordinacijama otvorenim u Crnoj Gori. Klinika nudi usluge stomatologije sa zubotehničkom loboratorijom, ginekologiju, vantjelesnu oplodnju.

Centar za savremenu i estetsku stomatologiju Ars Medica je renomirana zdravstvena ustanova koja već godinama unazad pruža vrhunsku uslugu na zadovoljstvo velikog broja pacijenata.Centar je opremljen je po najvišim evropskim i svjetskim standardima (potpuna kompjuterizacija, laser, intra oralna kamera, najnovija rentgen dijagnostika-3 D ortopan, 2 D, skener, smile design.. ), a smješten je u Podgorici u središnjem dijelu luksuznog prostora poslovne zgrade Ars Medica.

U sklopu centra su tri moderno opremljene stomatološke ordinacije i vrhunska zubotehnička laboratorija, opremljena za izradu najkomplikovanijih protetskih radova. U prijatnom ambijentu, uz maksimalan komfor i sigurnost, pomoći ćemo vam da otklonite zdravstvene i estetske nedostatke koje imate.

Dugogodišnje iskustvo, veliki broj pacijenata, oprema poslednje generacije, korišćenje najsavremenijih tehnika i materijala u radu, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo. Sve intervencije su bezbolne uz primjenu lokalne anestezije i mogućnost sedacije i opšte anestezije.

Zato, ako želite savršen osmijeh i vrhunski stomatološki tretman, a uz to da se relaksirate i odmorite uživajući u ljepotama najmlađe i najljepše države na svijetu, ako želite da spojite ugodno i korisno - Posjetite nas.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: ARS MEDICA
Šifra: 4807.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: ARS MEDICA
Šifra: 4807.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Ars Medica

Gavra Vukovića
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 9 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place