Registar

Sve firme na jednom mjestu!

ATLAS BANKA

Vaka Đurovića b.b., Podgorica
Advokati i finansije

ATLAS BANKA je osnovana u aprilu 2002. godine i veoma brzo stekla ugled pouzdanog poslovnog partnera. Danas je jedna od vodećih poslovnih banaka sa odličnom pokrivenošću mrežom poslovnica na teritoriji čitave Crne Gore. Pored toga, ima svoja predstavništva u Srbiji - Beograd, Kosovu - Priština, Kipru - Limassol, kao i banku u Rusiji - Moskva.

Poslujući po visokim bankarskim standardima ATLAS BANKA potvrđuje renome savremene bankarske institucije, koja pruža kvalitetnu podršku svojim klijentima. Poziciju jedne od vodećih banaka na tržištu ATLAS BANKA je uspjela da postigne konkurentnim cijenama svojih proizvoda, povjerenjem klijenata i vrhunskim kvalitetom bankarskih usluga.

S obzirom da je u fokusu poslovanja klijent, ATLAS BANKA je kreirala raznovrsnu ponudu kako za fizička, tako i za pravna lica po veoma povoljnim uslovima na tržištu. Osnovni pravci djelovanja Banke uključuju razvoj poslova sa stanovništvom i privredom, platni promet u zemlji i inostranstvu, široku paletu platnih kartica, kao i kreditnih linija. Tehnološki opremljena finansijska institucija uz visoko kvalifikovani kadar, Banka je osposobljena da brzo i efikasno obavlja platni promet u zemlji i inostranstvu.

S tendencijom podizanja nivoa kvaliteta usluge i brzine opsluživanja klijenata, ATLAS BANKA je uvela savremene servise kao što su e-banking, e-commerce. telefonsko bankarstvo i sms servis koji klijentima omogućuju brzu i jeftinu realizaciju plaćanja i informacija o stanju na računima bilo gdje i bilo kada i to po cijenama koje su bez konkurencije u Crnoj Gori.

ATLAS BANKA dobar dio svojih aktivnosti i postignutih rezultata ostvaruje upravo zahvaljujući mladim stručnjacima koje zapošljava. Život govori da znanje i kreacija mladih, zajedno sa znanjem i iskustvom starijih, postaju nezamjenjivi u dizajniranju razvoja institucija i društva uopšte. Otuda ideja da ATLAS BANKA pomogne napredak onih koji se još uvijek školuju, a koji su tokom studija postigli izvanredne rezultate. Kontinuirano stipendiranje mladih ATLAS BANCI daje za pravo da kaže da smo jedni od onih koji učestvuju u izgradnji budućnosti Crne Gore.

ATLAS BANKA je članica Fonda za zaštitu depozita, čime potvrđuje da je pouzdan partner svojim klijentima, i garantuje sigurnost deponovanih sredstava.

Povjerenje koje je Banka zadobila od strane najvećih svjetskih finansijskih institucija, poput Europay International, Visa International i Western Union, omogućilo je uvodenje platnih kartica, važećih u cijelom svijetu. ATLAS BANKA je prva finansijska institucija na tržištu Crne Gore i jedina koja izdaje VISA i MasterCard platne kartice u paketu.

Poštujući principe sigurnosti plasmana, likvidnosti, solventnosti, i diskrecije, ATLAS BANKA je sebi obezbijedila referencu strateškog finansijskog partnera i kao takva nastaviće da se razvija prateći savremene trendove u bankarskom poslovanju, koristeći savremene tehnologije i poštujući principe društveno-odgovornog poslovanja..

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: ATLAS BANKA
Šifra: 4295.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: ATLAS BANKA
Šifra: 4295.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Atlas Banka

Vaka Đurovića b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...