Registar

Sve firme na jednom mjestu!
NEXT AUTO D.O.O.

NEXT AUTO D.O.O.

Ćemovsko polje b.b., Podgorica
Auto svijet, Djelovi za automobile

AUTO DJELOVI CRNA GORA. Next Auto d.o.o Podgorica je zastupnik i distributer preko 90 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih auto djelova za sve vrste i tipove lakih teretnih vozila. Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke djelove i sklopove i te prvenstveno auto djelove vješanja i kočnica, zatim auto djelove namijenjene redovnom održavanju, izduvne sisteme i sekundarne djelove pogonske grupe. Gotovo svi proizvođači koje zastupa kompanija Next Auto prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što garantuje vrhunski kvalitet i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim takmičenjima (F1, Rally, LeMans itd.) i kod mnogih slavnih trkačih automobila (Ferrari, Porsche itd.). Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog rezervnog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd. Paleta ponuđenih proizvoda u asortimanu Next Auto ne pokriva samo najpopularnije marke i tipove vozila već se na našem skladištu mogu naći i djelovi za stara vozila (oldtimere), rijetka i ekskluzivna vozila te posebna linije proizvoda namijenjena isključivo japanskim i korejskim vozilima. Sve u svemu kompanija Next Auto nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

MOTO DJELOVI | NEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

Motorizovana vozila na dva točka sve su traženiji način prevoza na našim ulicama, a to znači i povećana potražnja potrošnog materijala. S obzirom da uvijek osluškujemo potrebe tržišta i njima se prilagođavamo, u našem asortimanu imamo djelove za skutere, motocikle i ATV vozila.Proširili smo lager djelova potrebnih za redovno servisiranje motorizovanih dvokotočkaša pa se sada mogu kupiti brojni djelovi, bilo da je riječ o diskovima, disk pločicama, žaruljicama, filterima, uljima, svjećicama, remenima, lancima, kozmetici, sajlama… Brojimo preko 3000 kataloških brojeva koji se svakog trenutka nalaze na našim policama.Zastupljeni su renomirani proizvođači čiji se djelovi većinom nalaze u prvoj ugradnji kod najpoznatijih proizvođača motocikala. Tako su tu Braking, TRW, NGK, RMS, K&N, Hiflo, Landport, Arexons, JT Sprockets, D.I.D/Ognibene, Osram, Dayco, Boost, Athena, Motorex, Mobil, ENI, General Electric…Ne zaboravimo i na vrlo veliku ponudu guma iz proizvodnog programa Save i Dunlopa koje su odmah spremne za isporuku.Naši dobavljači isporučuju isključivo homologirane proizvode. Svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika proizvoda prema originalu, ISO certifikate i zadovoljavaju sve ostale norme koje su važeće u EU.

GUME I ROTKAPE | NEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

Kod nas možete kupiti gume iz prodajnog programa koncerna Goodyear. Inače, Goodyear je jedna od najvećih gumarskih porodica na svijetu, a danas pod svojim okriljem ima i gume poznatih svjetskih proizvođača poput Dunlopa, Fulde, Save i Debice.U našoj ponudi od sada potražite i čelične rotkape vodećeg evropskog proizvođača – njemačke kompanije Kronprinz, a velika novost su i atraktivni Magma aluminijske rotkape koje dolaze u nekoliko modela i različitih tipova obrade.

ULJA I MAZIVA | AUTONEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

U ponudi Next Auto možete pronaći sva najtraženija ulja na našim područjima. Tako se na jednom mjestu mogu pronaći ulja i maziva najveće svjetske kompanije ExxonMobil,Ina Maziva,Mobil, Mobil1, Castrol, Shell, Total, Eni, Selenia, GM, Aral, Elf, Agip, Ina ali i vrlo povoljna Comline ulja.[fig3]

Lokacija

Komentari (6)

 • iVAN

  iVAN 3 years ago Helpful Review 24

  Od zadovoljnog majstora !

 • Vanja

  Vanja 3 years ago Helpful Review 22

  Najaci.

 • Milos

  Milos 3 years ago Helpful Review 17

  Zaista veliki izbor !, sve sto mi je trebalo mogao sam uvijek naci u Auto Kreso

 • Stevan

  Stevan 3 years ago Helpful Review 10

  Sve na svom mjestu.Auto djelovi Podgorica, Auto Kreso.

 • Mirko

  Mirko 6 months ago Helpful Review 3

  Za sada su najbolji.Imaju sve djelove a koje trenutno nemaju mogu da poruče da stignu u najkraćem roku. Cijene nisu velike u odnosu na druge radnje.U svakom slučaju za preporuku su.

 • Hajrudin

  Hajrudin 3 months ago Helpful Review 0

  Imate li farove za passat 6 ne xenon

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 20:00
 • Utorak08:00 - 20:00
 • Srijeda08:00 - 20:00
 • Četvrtak08:00 - 20:00
 • Petak08:00 - 20:00
 • Subota09:00 - 15:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Next auto

Ćemovsko polje b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 9 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba NextAuto Budva

 • +382 078 119 466

Kontakt osoba NextAuto Nikšić

 • +382 40 680 882

Kontakt osoba NextAuto Podgorica,Dalmatinska ilica

159 people bookmarked this place