Registar

Sve firme na jednom mjestu!

NEXT AUTO D.O.O.

Ćemovsko polje b.b., Podgorica
Auto svijet, Djelovi za automobile
PIB: 02861194

AUTO DJELOVI CRNA GORA. Next Auto d.o.o Podgorica je zastupnik i distributer preko 90 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih auto djelova za sve vrste i tipove lakih teretnih vozila. Paleta proizvoda odnosi se na mehaničke djelove i sklopove i te prvenstveno auto djelove vješanja i kočnica, zatim auto djelove namijenjene redovnom održavanju, izduvne sisteme i sekundarne djelove pogonske grupe. Gotovo svi proizvođači koje zastupa kompanija Next Auto prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što garantuje vrhunski kvalitet i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim takmičenjima (F1, Rally, LeMans itd.) i kod mnogih slavnih trkačih automobila (Ferrari, Porsche itd.). Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog rezervnog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd. Paleta ponuđenih proizvoda u asortimanu Next Auto ne pokriva samo najpopularnije marke i tipove vozila već se na našem skladištu mogu naći i djelovi za stara vozila (oldtimere), rijetka i ekskluzivna vozila te posebna linije proizvoda namijenjena isključivo japanskim i korejskim vozilima. Sve u svemu kompanija Next Auto nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila.Preko 5 godina, sigurni smo partner za preko 3.000 stalnih kupaca - prodavnica auto dijelova i servisera širom Crne Gore. Dnevna dostava našom kurirskom službom, centralno skladište na preko 2000 m2 , webshop, profesionalna korisnička podrška, garant su efikasnog odgovaranja na potrebe naših kupaca. U našoj rastućoj maloprodajnoj mreži stručno osoblje medju 50.000 artikala - limarije, mehanike, ulje, maziva, stakla, svjetlnosna oprema... svakodnevno pronalazi pravi proizvod za veliki broj naših potrošača.

MOTO DJELOVI | NEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

Motorizovana vozila na dva točka sve su traženiji način prevoza na našim ulicama, a to znači i povećana potražnja potrošnog materijala. S obzirom da uvijek osluškujemo potrebe tržišta i njima se prilagođavamo, u našem asortimanu imamo djelove za skutere, motocikle i ATV vozila.Proširili smo lager djelova potrebnih za redovno servisiranje motorizovanih dvokotočkaša pa se sada mogu kupiti brojni djelovi, bilo da je riječ o diskovima, disk pločicama, žaruljicama, filterima, uljima, svjećicama, remenima, lancima, kozmetici, sajlama… Brojimo preko 3000 kataloških brojeva koji se svakog trenutka nalaze na našim policama.Zastupljeni su renomirani proizvođači čiji se djelovi većinom nalaze u prvoj ugradnji kod najpoznatijih proizvođača motocikala. Tako su tu Braking, TRW, NGK, RMS, K&N, Hiflo, Landport, Arexons, JT Sprockets, D.I.D/Ognibene, Osram, Dayco, Boost, Athena, Motorex, Mobil, ENI, General Electric…Ne zaboravimo i na vrlo veliku ponudu guma iz proizvodnog programa Save i Dunlopa koje su odmah spremne za isporuku.Naši dobavljači isporučuju isključivo homologirane proizvode. Svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika proizvoda prema originalu, ISO certifikate i zadovoljavaju sve ostale norme koje su važeće u EU.

GUME I ROTKAPE | NEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

Kod nas možete kupiti gume iz prodajnog programa koncerna Goodyear. Inače, Goodyear je jedna od najvećih gumarskih porodica na svijetu, a danas pod svojim okriljem ima i gume poznatih svjetskih proizvođača poput Dunlopa, Fulde, Save i Debice.U našoj ponudi od sada potražite i čelične rotkape vodećeg evropskog proizvođača – njemačke kompanije Kronprinz, a velika novost su i atraktivni Magma aluminijske rotkape koje dolaze u nekoliko modela i različitih tipova obrade.

ULJA I MAZIVA | AUTONEXT AUTO D.O.O. PODGORICA

U ponudi Next Auto možete pronaći sva najtraženija ulja na našim područjima. Tako se na jednom mjestu mogu pronaći ulja i maziva najveće svjetske kompanije ExxonMobil,Ina Maziva,Mobil, Mobil1, Castrol, Shell, Total, Eni, Selenia, GM, Aral, Elf, Agip, Ina ali i vrlo povoljna Comline ulja.

LOGISTIKA

Efikasnu i sigurnu dostavu garantuje naša kurirska služba, sa preko 300 dnevnih isporuka. Vozni park čine 6 velikih i 7 manjih dostavnih vozila.
U Podgorici i prigradskim naseljima dostava se vrši na svakih 30 minuta! Na takav način garantujemo isporuku najduže 50 minuta od narudžbe.
Za sve ostale gradove u Crnoj Gori, roba naručena do 11h, isporučuje se do 16:30h istog dana. Roba naručena poslije 11h, isporučuje se sljedeći dan. Kako bi u svakom trenutku znali lokaciju vaše narudžbe napravili smo aplikaciju za praćenje robe. Naša kurirska sužba omogućava i besplatno vraćanje robe u slučajevima kada je to potrebno. Svakodnevne isporuke omogućavaju Vam da bez ulaganja sredstava u veliki lager, u svakom trenutku imate na raspolaganju preko 50 000 artikala sa našeg centralnog skladišta.

TEHNICKA PODRSKA

U saradnji s našim dobavljačima, trudimo se da budete u korak sa najnovijim tehničkim riješenjima. Svake godine organizujemo kratke seminare gdje dobijate informacije o novim proizvodima i instrukcijama za ugradnju istih. Dobijate priliku da se konsultujete sa svijetskim stručnjacima iz automotiv industrije a završavanjem kursa dobijate sertifikat od strane proizvodjača. Da biste bolje razumjeli proces proizvodnje i sam proizvod, organizujemo posjete fabrikama. Tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju i objasniće postupak od sirovine do finalnog proizvoda. Osim kratkih seminara dajemo vam mogućnost i pristupa ECAP tehničkoj akademiji u Beogradu. Serija predavanja i praktičnih viježbi pomoćiće vam da usavršite postojeće i steknete nova znanja i znatno sebi olakšate posao.

WEB SHOP PRISTUP

Svim našim kupcima omogućen je pristup Webshopu, putem kojeg u svakom trenutku, bez obzira na radno vrijeme, mogu pregledati raspoloživost i cijene svih artikala na lageru i naručiti potrebnu robu.

Lokacija

Komentari (7)

 • iVAN

  iVAN 8 years ago Helpful Review 27

  Od zadovoljnog majstora !

 • Vanja

  Vanja 8 years ago Helpful Review 25

  Najaci.

 • Milos

  Milos 8 years ago Helpful Review 17

  Zaista veliki izbor !, sve sto mi je trebalo mogao sam uvijek naci u Auto Kreso

 • Stevan

  Stevan 8 years ago Helpful Review 12

  Sve na svom mjestu.Auto djelovi Podgorica, Auto Kreso.

 • Mirko

  Mirko 6 years ago Helpful Review 6

  Za sada su najbolji.Imaju sve djelove a koje trenutno nemaju mogu da poruče da stignu u najkraćem roku. Cijene nisu velike u odnosu na druge radnje.U svakom slučaju za preporuku su.

 • Hajrudin

  Hajrudin 6 years ago Helpful Review 33

  Imate li farove za passat 6 ne xenon

 • Jovana

  Jovana 5 years ago Helpful Review 0

  Jednostavno najbolji auto snop u Crnoj Gori, uvijek me obrađuju!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 20:00
 • Utorak08:00 - 20:00
 • Srijeda08:00 - 20:00
 • Četvrtak08:00 - 20:00
 • Petak08:00 - 20:00
 • Subota09:00 - 15:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Next auto

Ćemovsko polje b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 8 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Next Auto Budva

 • +382 69 060 111

Kontakt osoba Next Auto Nikšić

 • +382 40 680 882

Kontakt osoba Next Auto Podgorica,Dalmatinska

 • +382 20 673 244

Kontakt osoba Next Auto Herceg Novi, Zelenika bb

 • +382 69 215 235

Kontakt osoba Next Auto Podgorica - Karoserija, Pljevaljska 16

 • +382 20 660 011
Dijeli dalje...