Registar

Sve firme na jednom mjestu!

AUTOGAS SERVIS AMO D.O.O

Mirko Vesovic 38, Podgorica
Auto gas-plin, Auto svijet

AUTO GAS-PLIN UGRADNJA-SERVIS PODGORICA. Auto Servis "Amo" Podgorica, osnovan je 1989. godine.To je bilo vrijeme u kojem su se cijenili zanat I majstorstvo, a povjerenje sticalo čestitošću,kvalitetom radaI korišćenih materijala. To je bio osnovni princip na kojem se temeljila održivost I dugotrajnost na tržištu kao I odanost stalnih mušterija.Auto Servis "Amo" Podgorica, osnovan je 1989. godine.To je bilo vrijeme u kojem su se cijenili zanat I majstorstvo, a povjerenje sticalo čestitošću,kvalitetom rada I korišćenihmaterijala. To je bio osnovni princip na kojem se temeljila održivost I dugotrajnost na tržištu kao I odanost stalnih mušterija.

servis amo1
AUTOGAS SERVIS AMO PODGORICA

Među brojnim majstorima, izdvojila se radionica Hamdije Ama Tuzovića, jedina tada, ali i dugo godina kasnije, za ugradnju auto-gasa, taximetara I sajli. Poštujući zakonitosti profesionalizma, kvaliteta I ekonomičnosti, birali smo partnere koji mogu da ponude najbolju uslugu i kvalitet shodno trendovima na tržištu.Od samog početka opredijelili smo se za saradnju sa italijanskom kućom LOVATO auto-gas, cijeneći njihov kvalitet najboljim.Tako je do danas! U protekle gotovo tri decenije, ugradjeno na 1000 vozila u nasem servisu.Duga saradnja I zadovoljstvo klijenata rezultirala je sertifikatom "Base per Installatori impianti GPL per autoveicoli" 1993. godine Amu,a 2008. godine njegovom sinu Emiru Tuzoviću. www.lovatogas.com

Sve ove godine pratili smo savremene tehnologije I opremu za plin. U početku su se najviše ugradjivao gas u vozila sa karburatorskim sistemom (Venturi sistemi).Kako se razvijala tehnologija za sama vozila, tako smo I mi napredovali ugrađujući plin u sve vrste vozila: od karburatora, Monopoint (poluajnspric), multipoint (ajnspric), sekvent, pa sve do najnovije generacije motora poput TSI, FSI, TFSI motora.Servis "Amo" se bavi ugradnjom taksimetara najsavremenije tehnologije I generalni je zastupnik za CG firme Stevčević C.O (www.servisstevcevic.co.rs) Iz Beograda.Ponosni smo na tri decenije staru tradiciju servisa, u kojem, jedini u Crnoj Gori, svjedočimo istorijski razvoj taksimetara- od mehaničkog baždarenjado današnjih digitalnih uređaja.Pored auto-gasa I taximetara, bavimo se ugradnjom I odrzavanjem GPS sistema, razvijajući godinama sopstveni program I softwer. U narednom periodu realizovaćemo I sopstveni uredjaj

Lokacija

Komentari (6)

 • Vasilije

  Vasilije 4 years ago Helpful Review 11

  Veoma brzi i kvalitetni !!

 • Bojan

  Bojan 4 years ago Helpful Review 11

  Stari majstori svog zanata, sve pohvale na usluzi koju pružate, ugradnja plina je zahtjevna a posebno onda kada nastanu problemi sa održavanjem u zimskim uslovima, Emir i momci znaju sve oko plinskih sistema na vozilima, tako da ste na pravom mjestu !

 • IN TAXI 19755

  IN TAXI 19755 4 years ago Helpful Review 11

  Dugogodišnja saradnja na polju ugradnje i servisiranja taximetar a i opreme za praćenje vozila.

 • Ljuma

  Ljuma 4 years ago Helpful Review 8

  Najaca predanost poslu,pedantnost ,odgovornost,ozbiljnost,visedecenisko iskustvo vam obezbeduju vasu prepoznatljivost .nije tesko nekad doci na glasu na prvo mjesto vec to decenijama odrzati a vi to konstantno drzite.sve pohvale.

 • Zvezdan

  Zvezdan 4 years ago Helpful Review 6

  Godinama u ovom servsu popravljam svoj auto, odgovorno tvrdim da je Amo izuzetak od svih drugih majstora koji se bave popravkom automobila!

 • sinema

  sinema 1 year ago Helpful Review 8

  sto se tice rada,nemam komentar,ali sto se tice ljubaznosti to je cista nula.Radnik kome neznam ime,znaci podvlacim,nije Emir u pitanju,mada ja mislim da radnik radi onako kako gazda kaze,ponasa se tako bahato,sa minimalno postovanja prema klijentu,od koga prakticno zivi.Ne postuju tudje vreme,a ni to da je neko mozda dosao iz drugog grada,to njih ne zanima,ako ne vozis audija i nisi sin nekog uglednog podgoricanina cekaj dok ne crknes.Ukratko,NIKAD VISE TAMO.Za svoje pare,hocu ljubaznost pored kvaliteta,a ne da mi neko nakon placanja,ne kaze ni hvala i dovidjenja.Nije jedini da moram tamo da idem,ima i drugih.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 16:00
 • Utorak08:00 - 16:00
 • Srijeda08:00 - 16:00
 • Četvrtak08:00 - 16:00
 • Petak08:00 - 16:00
 • Subotane radimo
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Mirko Vesovic 38
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 10 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Emir Tuzovic

 • +38269012684
Dijeli dalje...