Registar

Sve firme na jednom mjestu!

AM SISTEM D.O.O

Branak Radičevića 12, Podgorica
Građevinarstvo, Inženjering

Osnovna djelatnost kompanije AM Sistem iz Podgorice je proizvodnja i prodaja gotovog betona, betonskih blokova svih dimenzija, šljunka, greze, tampona kao i prevoz materijala.

Od samog osnivanja, preduzeće se konstantno razvijalo u cilju pružanja što kvalitetnije usluge i proizvoda. AM Sistem iz Podgorice danas funkcioniše u više organizacionih cjelina u više različitih grani građevinarstva - niskogradnja, drumski transport, proizvodnja i prodaja građevinskog materijala (betonska galanterija, šljunak, tampon, greza).

Kvalitetan proizvod je samo dio onoga što smo postavili kao imperativ. Veliku važnost pridajemo blagovremenoj isporuci građevinskog materijala. Za distribuciju betona, šljunka i ostalog građevinskog materijala koji Vam nudimo, AM Sistem iz Podgorice posjeduje savremene kamione za ovu namjenu kao i auto pumpe za ispumpavanje betona.

Pored kvaliteta robe i usluga, možemo se pohvaliti visokom profesionalnošću. Konkurentnost, transparentnost i iskrenost u poslovanju su naš ključ do uspjeha i razlog zašto smo lideri na crnogorskom tržištu kada je riječ o proizvodnji, prodaji i prevozu betonske galanterije i srodnom građevinskom materijalu kao i radovima u oblasti niskogradnje.

Lokacija

Komentari (1)

 • Slobodan Mandic

  Slobodan Mandic 4 months ago Helpful Review 0

  Dobar dan
  O vasoj kompaniji midlim sve najbolje. Prezentacija vam je odlicna.

  Imam pitanje.
  Pravim kosarkaski teren u Curiocu dimenzije 15x8 metara. Treba mi kamen za tampon dubine 30 cm i beton debljine 15 cm kao i usluga betoniranja. Da li ste zainteresovani i koja je cijena po stavkama?
  Hvala
  Pozdrav
  Slobodan Mandic
  069049011
  H

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 16:00
 • Utorak08:00 - 16:00
 • Srijeda08:00 - 16:00
 • Četvrtak08:00 - 16:00
 • Petak08:00 - 16:00
 • Subota08:00 - 16:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Branak Radičevića 12
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 9 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place