Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BITERMO MNG D.O.O.

Ulica Slobode 60, Podgorica
Građevinarstvo

Društvo za građevinski inženjering Bitermo Mng d.o.o. je osnovano decembra 2006 i primer je uspešnog prodora slovenačke privrede na inostrana tržišta. Sa znanjem, koje je vodeći tim stekao u matičnoj firmi Bitermo d.o.o. iz Portoroža, mlado preduzeće je ostvarilo reputaciju kojom otvara vrata do uglednih poslovnih partnera i investitora u Crnoj Gori.

Poslovno načelo Biterma MNG proizilazi iz principa profesionalnosti. To daje pečat svakom segmentu njegovog poslovanja, od najšireg – to je ostvarenje poslovnih kontakata i lobiranja, do najoperatvnijeg – to je ugovaranje i izvođenje poslova. Poslovna strategija firme daje Bitermu MNG odlike koje obezbeđuju čvrste temelje i dugoročni rast, kao i ostvarenje pozitivne radne klime, ne samo za rukovodstvo, već i za zaposlene i poslovne partnere. Pažnja Biterma MNG prema sredini u kojoj radi, se iskazuje u tome da u svoje projekte uključuje struku i podizvođače iz okoline i šire regije.

Inovativnost Biterma Mng je u celovitosti pristupa, sa kojim prilazi svakom pojedinom projektu. Pri realizaciji svakoga projekta Bitermo Mng traži optimalna rešenja i aktivno doprinosi povećanju kvaliteta objekata koje izvodi.Bitermo Mng se je u poslovni svet Crne Gore uključio sa projektom obnove i seizmične sanacije hotela Topolice u Baru. To je bila jedna od važnijih referenci, na osnovu koje mu je 2007 godine poverena izgradnja Atlas Capital Centra u Podgorici.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: BITERMO MNG D.O.O.
Šifra: 4316.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: BITERMO MNG D.O.O.
Šifra: 4316.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Bitermo MNG

Ulica Slobode 60
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 8 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place