Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BM KAMELEON D.O.O.

Princeze Ksenije 24, Podgorica
Građevinarstvo, Materijali, Zanatski radovi
PIB: 02716925

Kompanija BM KAMELEON d.o.o. Podgorica-Crna Gora, u svojoj ponudi ima sirok asotiman boja i lakova kao i svih ostalih molerskih i pratećih materijala za unutrašnje i spoljašnje radove.

Istorija kompanije

Kompanija je osnovana 2008. godine u Podgorici na Zabjelu od strane Borisa Jovićevića i Mirka Raičevića. Slogan KAMELEON PRILAGOĐAVA SE VAMA govori o našoj posvjećenosti kvalitetu i klijentima, Tokom godina poslovanje se širilo i sada ne samo da poslujemo na teritoriji Podgorice već našim klijenima nudimo mogućnost dostavljanja materijala na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Boje i lakovi Kameleon iz Podgorice pruža mnogo više od prodaje asortimana proizvoda za građevinarstvo. Ono što nas čini drugačijima je to što uvijek imamo ideje koje ćemo rado podijeliti sa mušterijama, rezultat je svaki put zadovoljan klijent a Kameleon ponosan. S razlogom smo dobili poziciju jednog od najčešće odabranog partnera za saradnju. Svakodnevno Vam stojimo na raspolaganju - putem telefona, maila ili Facebook stranice Boje i lakovi Kameleon. Opširnije informacije o nama i našim proizvodima možete naći na našem sajtu KAMELEON.

U našem salonu u Podgorici nudimo Vam mogućnost toniranja boje kao i širok izbor nijansi, pa po sopstvenom izboru možete odabrati onu koja će na najbolji način oplemeniti Vaše prostorije i zidove. Ostvarili smo uspješn saradnju sa svim renomiranim proizviđačima boja, lakova i ostalog iz paleta proizvoda za građevinarstvo, pa samim tim pružamo Vam mogućnost da za Vas nabavimo skoro sve proizvode iz ove oblasti koji se mogu naći na tržištu u regionu.

Naš tim se konstantno usavrša i uvodi novine u poslovanje svake godine. Ljubaznost, profesionalizam i etičnost naših zaposlenih su standard koji se moraju poštovati u našem poslovanju.

Na društvenim mrežama, tokom godine, organizujemo nagradne konkurse, promovišemo drušveno odgovorne akcije drugih kompanija i realizujemo promotivne i društveno odgovorne akcije. Kroz akciju BABY POPUST u našoj radnji trudnice uvijek imaju popust od 10% na sav asortiman robe.

Cijenimo porodične vrijednosti i iz tog razloga smo pokrenuli i društveno odgovornu akciju "Osmijehom oboji dom" u kojoj u saradnji sa NVU"Roditelji" pomažemo socijalno ugroženim porodicama sa dvoje i i više djece da dobiju lijepo okrečeno i sigurno okruženje za svoje porodice. Radimo na razvijenju ove akcije kroz povezivanje sa drugim kompanijama, kako bi udruženim snagama još više pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Priključite se i vi!

Lokacija

Komentari (3)

 • martina

  martina 4 years ago Helpful Review 1

  Moram da kazem da sam prosto zatecena da u danasnje vrijeme ima tako ljubaznih ljudi, kao sto ima ova firma.Da vas saslusaju, posavjetuju i nabave vam sve sto vam treba.Kad vam se na ovaj nacin neko obrati, onda sigurno vise nikad necete poc u neku drugu radnju nesto da kupite.Odusevljena.Sve pohvale!

 • Ljilja

  Ljilja 5 years ago Helpful Review 20

  Najbolja prodavnica za boje i lakove u Podgorici, stručnost i ljubaznost koja ih karakteriše su za najveću ocjenu, sve najbolje u daljem radu, pratimo Vaš rad sa zadovoljstvom. Osmjehom ste obojili naša srca!

 • ivan

  ivan 3 years ago Helpful Review 2

  Mjesto dobre kupovine

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Princeze Ksenije 24
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Boris Jovićević

 • +38269699100
Dijeli dalje...