Registar

Sve firme na jednom mjestu!

C GROUP D.O.O.

Put Radomira Ivanovića bb, Podgorica
Građevinarstvo, Izrada projektne dokumentacije

Preduzeće je osnovano 11.10.2005. godine, otkada se kontinuitrano bavi realizacijom poslova u oblasti građevinarstva, od upravljanja investicionim projektima, preko izrade i revizije projektne dokumentacije, izvođenja svih vrsta građevinskih radova, pa do tehničkog pregleda i procjene tržišne vrijednosti objekta, na teritoriji Crne Gore.

Ističemo činjenicu na koju smo posebno ponosni, da su korisnici naših usluga zadovoljni pruženim, kako u pogledu kvaliteta usluga, tako i u poštovanju ugovorenih rokova, te nam se stoga sa punim povjerenjem ponovo javljaju u cilju angažovanja na realizaciji projekata. Naša referenc lista predstavlja zvaničnu potvrdu prethodnog.

Pored osjetne ekonomske krize koja je u posljednjih nekoliko godina zavladala u Crnoj Gori, ne samo u građevinarstvu, već u cijelom privrednom okruženju rezultirajući značajnim padom investicionih ulaganja, C GROUP doo Podgorica je uspjela da ostvari kontinuitet u poslovanju i proširi svoje kapacitete. Od samog osnivanja firme pa do danas, izdvajamo značajna novčana sredstva za proširenje i obnovljanje voznog parka, a kupljena je i sva potrebna građevinska mehanizacija.

Vlasnik, a ujedno i direktor C GROUP doo Podgorica je diplomirani građevinski inženjer Nikola Radulović, koji je oko sebe okupio tim mladih, ali stručnih ljudi od povjerenja sa kojima postiže iz godine u godinu sve bolje rezultate u poslovanju. U cilju održavanja nivoa kvaliteta usluga koje pruža, C GROUP doo uz sopstvene kadrove angažuje iskusne i provjerene konsultante i kooperante, sa zavidnim iskustvom, provjerenom i poznatom stručnošću. Ističemo da C GROUP doo zapošljava pored direktora još šest visokoškolovanih osoba građevinske struke koje su kontinuirano uključene u aktivnosti preduzeća. C GROUP doo Podgorica svojim zaposlenim kadrovima omogućava posjete sajmovima iz oblasti građevinarstva u zemljama regiona kao i na prestižnim sajmovima u zemljama zapadne Evrope, ali i usavršavanje u vidu učešća na naučno-stručnim konferencijama u regionu.

C GROUP doo Podgorica teži da u budućnosti proširi svoje kapacitete, a i polje djelovanja van granica Crne Gore, držeći već prepoznatljivi nivo visokog kvaliteta usluga i poštovanja rokova, a sve u cilju građenja sopstvene tradicije.

Pozovite nas, stojimo Vam na raspolaganju!

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subotane radimo
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

C group

Put Radomira Ivanovića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...