Registar

Sve firme na jednom mjestu!
CASTELLANA

CASTELLANA

Tuzi, Podgorica
Auto svijet, Djelovi za automobile

Radimo sve vrste brzih usluga sa najsavremenijom opremom: montaža, balansiranje, reglaža, pranja automobila, punjenje auto klimi itd. Zahvaljujuci našem voznom parku vršimo i sve vrste transportnih usluga do svih potrošača u Crnoj Gori i šire.

Naš bogat proizvodni program pokazuje razvoj kroz koji smo prošli i postali pouzdan distributer poznatih svjetskih proizvoda. U svom poslovanju smo razvili strategiju utemeljenu na principima održivog razvoja vodeći računa o sociološkim i ekonomskim aspektima svoga djelovanja.

Vodeće i prepoznatljive vrijednosti kompanije Castellana co. su pouzdanost i povjerenje, jednostavnost i inspiracija, posvećenost potrošačima, stručnost i inovativnost.

I dalje ćemo nastojati da ponudimo samo najbolje jer smo uvjereni da su za izgradnju modernog poslovnog sistema neophodne savremene metode poslovanja. Iz dosadašnjeg iskustva znamo da to neće biti lako, ali smo sigurni da ćemo, u okruženju punom neizvjesnosti, problema i izazova započetu misiju uspješno nastaviti.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: CASTELLANA
Šifra: 4728.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: CASTELLANA
Šifra: 4728.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Castellana

Tuzi
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 6 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place