Registar

Sve firme na jednom mjestu!
ORHIDEJA-BAR D.O.O

ORHIDEJA-BAR D.O.O

24. novembra lamela12, Bar
Dom i bašta, Cvjećara

CVJEĆARA BAR. Cvjećara Orhideja iz Bara bavi se maloprodajom i veleprodajom rezanog i saksijskog cvijeća. Već duži niz godina trudimo se da ljubav prema cvijeću i zadovoljstvo u radu sa cvijećem prenesemo i na naše klijente. U svakom od naša tri prodajna objekta, uvijek možete naći veliki izbor raznovrsnog cvijeća. Pratimo trendove i potrebe tržišta, što uvijek donosi dobre rezultate i zadovoljstvo naših klijenta, a samim tim i nas. Osim same prodaje cvijeća, pripremićemo za svaku Vašu posebnu priliku ili svečanost cvijetne aranžmane koji će biti prilagođeni Vašem raspoloženju, željama i osjećanjima. Pravimo bukete za baš svaku priliku, bidermajere, vijence,razne poklon aranžmane... Cvjećara Orhideja iz Bara, svaku vašu proslavu učiniće ljepšom, bogatijom i glamuroznijom uz cvijetnu dekoraciju.

[fig0]

Cvijeće oduvijek ima poseban značaj na svim proslavama. Ono je važno jer daje poseban stilski identitet svakoj prilici, a može dati i emotivan pečat nekim trenucima. Isplaniraćemo Vašu cvijetnu dekoraciju prema budžetu koji odredite, a cvjećara Orhideja iz Bara učiniće da ostane trag na svim Vašim čulima i svaka Vaša priča ostanenezaboravna. Kakav utisak i značenje treba cvijeće da ostavi birate Vi. Mi smo tu da Vam pomomgnemo u izboru, damo predlog i Vaše ideje i želje pretvorimo umirise i boje cvijeća.

Ono što je važno istaći je da nudimo i uslugu dostave cvijeća na području čitave Crne Gore. Na području primorja, cvjećara Orhideja iz Bara dostaviće aranžmane od cvijeća na svim mogućim lokacijama - kuće, firme, bolnice.. dok u ostalim gradovima isporuku vršimo na kućnu adresu i u firmama. Možemo se pohvaliti dugom referentnom listom i uspješno dostavljenim nekoliko stotina poklon buketa i vijenaca.

Sve iz našeg asortimana nudimo po veleprodajnim uslovima poslovnim subjektima. Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju, pozivamo Vas da nam se obratite putem telefona ili nas posjetite u našim prodajnim objektima u Baru.

Cvjećara Orhideja iz Bara nudi Vam veliki izbor uvjek svježeg cvijeća. Aranžmane kakvezamislite, na lokaciju koju odredite. Ne zaboravite da cvijećem možete iskazati i dočarati osjećanja koja je nekada teko riječima objasniti. Bilo da se radi o nekoj posebnoj prilici ili jednostavno želite da nekome uputite znak pažnje, mi smo tu da Vam našim cvijetnim čarolijama uljepšamo sve posebne trenutke.

Lokacija

Komentari (2)

 • stevan

  stevan 1 year ago Helpful Review 1

  Najbolji u gradu, prodaja, dekoracija i jos mnogo toga .Ljubaznos, kvalitet,pristupacne cijene .

 • Boris

  Boris 2 years ago Helpful Review 8

  Uvijek svjeze !!!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 20:00
 • Utorak08:00 - 20:00
 • Srijeda08:00 - 20:00
 • Četvrtak08:00 - 20:00
 • Petak08:00 - 20:00
 • Subota08:00 - 20:00
 • Nedjelja08:00 - 14:00

Kontakt podaci

Cvjećara Orhideja

24. novembra lamela12
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Danka

159 people bookmarked this place