CVJECARA GRAND AMOUR

Ulica Vojina Katnića 25, Podgorica
Cvjećara, Dom i bašta

Cvjećara Podgorica, dostava svježeg cvijeća. Dobavljači smo prelijepih cvijetnih aranžmana i raskošnih cvijetnih buketa. Bez obzira na priliku, naša zimzelena kolekcija živopisnih stabljika, rascvjetalih biljaka i mirisnih aranžmana zagrijala je srca širom zemlje. Mi u Grand Amoure slavimo male stvari u životu i njegujemo bezvremenski šarm koji jedan cvijet oličava. Od rođendanskog cvijeća do cvijeća sa simpatijama, svi naši ručno ubrani cvijetni aranžmani vrijede više od hiljadu riječi.

Kao jedan od najvećih i najpouzdanijih online maloprodaja cvijeća, ponosimo se svojom ulogom u industriji. Pružajući kvalitet, inovativnost, kreativnu umjetnost i pouzdanost, Cvjecara Podgorica Grand Amour je mnogo više od usluge cvijetne dostave.

Kako poslati cvijeće istog dana na mreži?
Pokloni u last minute su sastavni djelovi života - posebno kada stvari postanu stresne. Nudimo brzu dostavu istog dana za cvijeće, biljke i poklone, ukoliko naručujete do 14:00 časova. Dostupna od ponedeljka do petka, naša usluga isporuke cvijeća istog dana osigurava da Vaš poklon u poslednjem trenutku i dalje bude na vrijeme!

Iako možda žurite sa narudžbinama sa poklon korpicama ili buketom ruža, sa svim našim aranžmanima se postupa pažljivo. Nijedan detalj ne nedostaje pod nadzorom naših stručnih saradnika. Naš sistem za onlajn naručivanje olakšava odabir buketa ili poklona iz našeg kataloga.

Kako naručiti cvijetne aranžmane za bilo koju priliku?
Naručivanje cvijeća za određenu priliku? U Cvjecari Grand Amour -u kategorizujemo kolekciju cvijetnih aranžmana i biljaka po prilikama kako bismo Vam olakšali kupovinu. Bilo da tražite nježni buket tulipana za proslavu godišnjice ili živopisni buket tratinčica za rođendan, sve što Vam treba i još više možete pronaći kada kupujete cvijeće putem naše online narudžbe.

Cvjećara Grand Amour uspješno nadahnjuje svježinu u poslovne prostore pažljivim odabirom odgovarajućih cvijetnih aranžmana za svaki enterijer. Dozvolite nam, da Vaše radno mjesto učinimo posebnim i prijatnijim za rad i boravak. Naši svježi i originalni buketi i aranžmani pozitivno će uticati na Vaše zaposlene, klijente i partnere. Kreiramo jedinstvene bukete koristeći znanje iz oblasti evropske floristike. Za naše aranžmane koristimo isključivo najsvježije sezonsko cvijeće, koje je pažljivo birano.

Vaš Grand Amour

Lokacija

Komentari (1)

 • danijel

  danijel 4 months ago Helpful Review 0

  Pozitivno iskustvo sa kvalitetom odabranog buketa, kao i brzinom dostave cijeca

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 21:00
 • Utorak08:00 - 21:00
 • Srijeda08:00 - 21:00
 • Četvrtak08:00 - 21:00
 • Petak08:00 - 21:00
 • Subota08:00 - 21:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Grand Amour

Ulica Vojina Katnića 25
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 6 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...