STONE DESIGN D.O.O

Vojislavljevića bb, Podgorica
Građevinarstvo, Materijali
PIB: 02986841

DEKORATIVNI KAMEN PODGORICA. Kompanija Stone Design d.o.o iz Podgorice, koja se bavi prodajom dekorativnog kamena, osnovana je 2011. godine.Možemo se pohvaliti da smo za veoma kratak peroid postigli veoma značajan uspjeh i zadobili povjerenje velikog boja klijenata. Kamen koji prodajemo vadi se sa 2416 metara nadmorske visine u gradu Berat, Albanija, planina Tomori. Kamen je otporan na mraz i visoke temperature, a posjedujemo i ateste za kompletan asortiman dekorativnog kamena. Naše preduzeće, Stone design d.o.o iz Podgorice, pokriva cjelokupno tržište Crne Gore, ali posluje i u inostranstvu. Dekorativni kamen koji imamo u ponudi, koristi se za različite namjene - podopolaganje, fasade, bazene, kamine, dekoraciju enterijera. Kamen koji ekploatišemo idealan je za oblaganje zidova, česmi, ograda, stubova, roštilja, izradu raznih vrsta fontani, ivičnjaka, kapija, stepenica, ali i za sve ostale radove u građevinarstvu. Osim same prodaje dekorativnog kamena, u sklopu ponude nudimo Vam čak i usluge ugradnje, koje rade iskusni majstori.

Našim dekorativnim kamenom uljepšavamo Vaš životni prostor i činimo ga prijatnijim za boravak. U kombinaciji sa drvetom ili kovanim metalom, dekorativni kamen daje nevjerovatne estetske rezultate. Osim dekorativnog efekta, važno je da se podsjetimo da je kamen najstariji i najplemenitiji građevinski materijal i koristi se hiljadama godina, prvenstveno zbog svoje dugotrajnosti i velike otpornosti na spoljne uticaje. Dekorativni kamen može biti glavna ideja u nekom od Vaših projekata, a može naglasiti samo dio unutrašnjih ili spoljnih detalja. Stone design doo, lider na našem tržištu kada je riječ o dekorativnom kamenu, prati tokove savremene arhitekture i podržava njen povratak prirodnim materijalima, zato Vam nudimo najveći izbor. Kod nas ćete naći dekorativni kamen koji će se uklopiti u sve stilove i odgovoriti na sve Vaše ideje i zamisli.

dekorativni kamen10
DEKORATIVNI KAMEN PODGORICA STONE DESIGN D.O.O PODGORICA

Stone Design d.o.o, osim u Podgorici, od skoro možete posjetiti i u prodajnom objektu u Radanovićima. Za sve Vaše radove i uljepšavanje, kako eksterijera, tako i enterijera, nudimo Vam najširi spektar dekorativnog kamena. Posjetite nas, odaberite dekorativni kamen po Vašem ukusu i mjeri, stvorite jedinstvenu atmosferu unutar i izvan zidova Vašeg doma ili polsovnog prostora. Uvjek smo na raspolaganju našim klijentima, garantujemo kvalitet proizvoda i usluge. Ključ našeg uspjeha je zadovoljan kupac!

Lokacija

Komentari (4)

  • Zorica

    Zorica 8 years ago Helpful Review 25

    Ne lutajte, kao ja dok sam trazila jeftino a kvalitetno ! Najpovoljniji sa najvecim izborom dekorativnog kamena u Podgorici !

  • Dragana

    Dragana 8 years ago Helpful Review 8

    Najpovoljniji sa dekorativnim kamenom,veliki izbor kamena,odgovorni za porudzbine,ljubaznost...

  • Dragan

    Dragan 8 years ago Helpful Review 12

    Ja sam licno poslovao sa firmom Stone design i prezadovoljan sam. Odlican kamen, vrhunski majstori i pristupacna cijena.

  • Srdjan

    Srdjan 7 years ago Helpful Review 59

    Prvo nisu ni najmanje jeftini, niti su bas za komunikaciju podesni. O kvalitetu kamena ne mogu da sudim, al jeftinije je poći do Skadra, koji je npr od Ulcinja 20tak km, i potrgovati dekorativni kamen za 10e po m2, nego da se ovi uz 10tostruku marzu ugrađuju. Čak je u Ulcinju za 20e po m2. Jednostavno mora to jeftinije.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 16:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

STONE DESIGN D.O.O

Vojislavljevića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Ana Koljčević

Dijeli dalje...