Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BUILDER FOX D.O.O

Vojislavljevića bb, Podgorica
Građevinarstvo, Materijali, Zanatski radovi
Registarski broj: 03000109

Demit Fasada Podgorica, Crna Gora : Jedan sistem – mnogo prednosti.Demit fasada spriječava gubitak toplote od grijanja, i štiti od vrućine sunčevih zraka. Demit sistem došao je na nase tržište prije više od 15 godina. U međuvremenu se pokazao uspješnim na milionima kvadratnih metara fasada. Demit fasada slovi kao najuspješniji sistem fasadne izolacije širom svijeta, a kvota reklamacija je jednaka nuli.Orjentacione cijene krecu se od 16 do 21 eura/m2.Cijena zavise od vise faktora, kao sto su:

1.Debljina stiropora

2.Vrsta zavrsnog sloja bavalita (akrilni,silikonski,silikonskosilikatni)

Demit fasada štiti građevinsku supstanciju tako što održava konstantnu temperaturu u zidu. Manje toplinskih naprezanja sprečavaju temperaturno uslovljene pukotine u zidu.Izdržati vremenske uticajeSistem Demit fasade garantuje atmosfersku zaštitu koja je otporna na udare kiše i ujedno propustljiva za vodenu paru, a to će rezultirati znatno dužim životnim vijekom fasade.

Demit fasada se pokazala odlicnim u svim klimatskim zonama zemlje.Štedi energiju Demit fasada smanjuje troškove grijanja ili hlađenja. Stručno ugrađenim sistemom fasadne izolacije može se uštedjeti do 60 % energije. Osim toga smanjuje se i izbacivanje škodljivih supstanci. Onaj ko izolira fasade, pokazuje ekološku svijest.Demit fasada snižava troškove grijanja i reducira izbacivanje škodljivih supstanci.Oblikovanje bez kompromisa Demit sistem otvara sve slobodne prostore oblikovanja fasade, i stvara preduslove za cjelovite, atraktivne fasade na starim i novim građevinama. Paleta završnih slojeva i boja, vam omogućava da vasu fasadu iz mašte pretvorite u stvarnost.Čak i kod oblikovanja fasade Demit sistem ne poznaje granice.

Lokacija

Povezani profili

Komentari (1)

 • Jakša

  Jakša 6 years ago Helpful Review 18

  Momci imaju znanje. Tačni sa rokovima i kvalitetom, Zaslužuju sve pohvale.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 16:00
 • Utorak08:00 - 16:00
 • Srijeda08:00 - 16:00
 • Četvrtak08:00 - 16:00
 • Petak08:00 - 16:00
 • Subota08:00 - 16:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

BuilderFox

Vojislavljevića bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...