Registar

Sve firme na jednom mjestu!

HOTEL ĐOKOVIĆ

Narodnih Heroja, Šavnik
Turizam, Hoteli

Hotel Đoković je smješten na magistralnom putu Risan - Žabljak, u opštini Šavnik na svega 20km od Nacionalnog Parka Durmitor. Okružen fascinantnim ljepotama koje se ogledaju u tome što se nalazi u varoši na tri vode, sa dvije zore, zbog prirodnog fenomena dva izlaska i zalaska sunca. Uklapajući se u prirodni ambijent, hotel sa izgledom ptice u letu plijeni nesvakidašnjim izgledom i zadivljujućim pogledom sa terase koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Hotel Đoković raspolaže sa 28 udobno opremljenih smještajnih jedinica (26 soba i 2 apartmana) i pruža savršen odmor za individualce i grupe kako u zimskom tako i u ljetnjem periodu. Sve sobe su u skladu sa standardima i posjeduju kupatilo, kablovsku TV, frižider, besplatan WI-FI. Za svakog gosta obezbijeđen je besplatan parking.

Ponudu hotela čine i restoran opremljen sa 150 mjesta, domaća i internacionalna kuhinja, vrhunska gastronomska ponuda i ljubazno osoblje. Restoranski meni u ponudi izdvaja širok asortiman tradicionalnih crnogorskih specijaliteta. Restoran je takodje pogodan za organizaciju poslovnih okupljanja, seminara, obuka, press konferencija, proslava,...

U sklopu hotela nalazi se i pansionski restoran sa 40 mjesta, terasa sa 50 mjesta i parking sa video nadzorom od 30 mjesta.

Da bi Vaš boravak bio još ugodniji na raspolaganju vam stoji i naš tim koji Vam u bilo kojem trenutku moze asistirati po pitanju organizacije bilo kojeg izleta, prevoza, rezervacije, proslave,...

Prepustite se čarima sjevera i priuštite sebi nezaboravan odmor u Hotelu Đoković.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hotel Đoković

Narodnih Heroja
81450
Šavnik

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place