Registar

Sve firme na jednom mjestu!

DOSTAVA JELA SA ROŠTILJA - PODGORICA

Roštilj i jela sa roštilja sigurno su najpopularniji izbor hrane za kućnu dostavu kod nas.ROŠTILJ je pouzdan partner i kod nas možete pronaći veliki izbor jela sa roštilja za koji vršimo kućnu dostavu. Podgorica može da se pohvali velikim izborom restorana koji imaju vrhunski roštilj. Mnogi od njih, će da vas oduševe svojom ponudom jela sa roštilja, ali naš ROŠTILJ će vas sigurno ostaviti bez daha.

Bilo da vam se jedu Ćevapi,Hamburgeri, Leskovački ćevapi,Gurmanske male ili velike pljeskavice ili punjene pljeskavice,mala ili velika Leskovačka pljeskavica, Domaća kobasica, dimljeni vrat, Svinjski ražnjići, Bijela vješalica, Punjena vješalica, Pileći batak, Punjeni batak, Pileća prsa, Pileći ražnjići, Mješano meso, Čizburger, Omlet, Sendvič ili želite da se zasladite našim izborom Slatkih palačinki. Izaberite vaše omiljeno jelo sa roštilja, pametno dodajte adekvatne priloge iz ponude i vaša dostava će u Podgorici u rekordnom roku stići na Vašu kućnu adresu.

Mnogi će se složiti da sve što se sprema na roštilju je daleko ukusnije nego kada se priprema na neki drugi način. Hrana pripremljena na ovaj način dobija poseban ukus, jer se svi sokovi zadržavaju u njoj. Još jedna bitna stvar koja daje ukus mesu sa roštilja, jeste ćumur, koji je bitan faktor dobrog i kvalitetnog roštilja. Rasprostranjeno je mišljenje da je roštilj na ćumur najbolji i najukusniji i mnogi ne priznaju ni jedan drugi način pripremanja roštilja.

Najpoznatija jela koja se spremaju na roštilju su definitivno ćevapi i pljeskavice. Ćevapi dolaze u više varijacija i mogu da budu pripremljeni na razne načine. Najpoznatija podjela je na leskovački, banjalučki i sarajevski ćevap. Svi oni imaju svoje specifičnosti i svako od nas ima nekog svog favorita.

Pljeskavica je popularni predstavnik jela sa roštilja. Volimo je i jedemo u raznim varijacijama i kombinacijama - punjena pljeskavica - filovana kačkavaljem, šunkom i slaninom, pljeskavica na kajmaku, pljeskavica u susamu itd. Uz svaku pljeskavicu, poseban je doživljaj odabrati pravi prilog - vrhnje, luk, paradajz, zelena salata i urnebes.

Druga jela sa roštilja su takođe veoma popularna. Piletina je veoma ukusna kada se spremi na ovaj način - pileći batak, punjeno pileće bijelo, pileća džigerica, pileći ražnjići itd.

Danas se počastite pravim i ukusnim jelom sa roštilja i naručite hranu sa autentičnim ukusom koji dolazi iz SRCA Podgorice. …

Lokacija

Komentari (5)

 • Vlatko

  Vlatko 5 years ago Helpful Review 13

  Zna se dje se dobro čovjek može najesti!

 • Bojan

  Bojan 5 years ago Helpful Review 9

  Batak je najjači u pg u perper i nidje drugo.Svi su drugi dvojke za Perper!

 • Zoja

  Zoja 5 years ago Helpful Review 4

  Definitivno najbolji kavalitet po pristupacnim cijenama, rostilj koji obozavam....

 • Boban

  Boban 5 years ago Helpful Review 3

  Dostava rostilja Podgorica, je najbrza dostava rostilja u Podgorici

 • Mijo

  Mijo 5 years ago Helpful Review 3

  Perper je najbrzi i najukusniji u Podgorici, necu vas mjenjati !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak00:00 - 00:00
 • Utorak00:00 - 00:00
 • Srijeda00:00 - 00:00
 • Četvrtak00:00 - 00:00
 • Petak00:00 - 00:00
 • Subota00:00 - 00:00
 • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

Braće Ribara 188
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...