Registar

Sve firme na jednom mjestu!

BUFFALO

Ribarski put 5, Tivat
Hrana i piće, Brza hrana

Dostava jela sa roštilja Tivat .Specijaliteti sa roštilja su odavno postali sastavni deo domaće kuhinje. Poznati su još iz praistorijskog doba. Danas specijaliteti sa roštilja nisu više namenjeni samo za izlete i neformalna druženja.

Oni su zapravo povod za organizovanje proslava. Jer, ima li šta bolje od uživanja u čarobnim ukusima i druženja sa prijateljima?Čarobne arome i posebni načini spremanja donose bogatu riznicu prelepih jela. Glavni dio jelovnika čine specijaliteti sa roštilja koji su dobili sasvim novi nivo, te možemo slobodno reći da kod nas predstavljaju pravu umjetnost sa roštilja.

Tradicionalna pljeskavica se sprema od goveđe plećke, svinjskog vrata i ovčje potrbušine. Postupak je isti kao kod pripreme ćevapa. Naime, fino usitnjeno meso meša se sa začinima u koje prvenstveno spadaju so, luk i biber, a zatim oblikuje u vidu tankih pločica koje po veličini odgovaraju masi od 5, 10 i više ćevapa.Servira se poslužena u somunu ili lepinji uz raznovrsne priloge poput paradajza, luka, pavlake, kupusa, kečapa, majoneza, senfa.

Da je pljeskavica omiljeno jelo mnogih ljudi govori i podatak da postoje brojne verzije. Među njima najpoznatija je gurmanska pljeskavica koja sadrži kačkavalj i pančetu ili šunku sa ljutom tucanom ili sitno iseckanim paprikama.

Lokacija

Komentari (1)

  • srdja

    srdja 5 years ago Helpful Review 1

    Apslutna preporuka za kvalitet,cijenu i brzinu dostave jela sa rostilja . Nema brzih u Tivat )))

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Buffalo

Ribarski put 5
85320
Tivat

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...