Registar

Sve firme na jednom mjestu!

DR. MASONIČIĆ

Jovana Tomaševica 26/100, Bar
Ljepota i Zdravlje, Privatne zdrastvene ustanove

Privatna zdravstvena ustanova –specijalistička ordinacija interne medicine „Dr Masoničić” je savremena i dobro opremljena medicinska ustanova koja obezbeđuje kvalitetnu brigu o zdravlju naših pacijenata. Stručni tim i maksimalna posvećenost pacijentu su osnovni kvalitet u ponudi zdravstvenih usluga.

Ustanova je osnovana 12.jula 2011. godine, osnivač je Dr Gina Masoničić specijalista interne medicine. Od osnivanja ustanove trudili smo se da neprestano unapredjujemo usluge i da našim pacijentima i pružimo široku lepezu usluga u okviru interne medicine kao i svih subspecijalističkih oblasti, na kvalitetnoj medicniskoj opremi.

Od početka 2017. godine dobili smo odobrenje za primenu stručno proverenih tradicionalnih i alternativnih metoda lečenja. Naši saradnici su vrhunski stručnjaci iz svih oblasti interne i tradicionalne medicine. Sa posebnim zadovoljstvom ističemo izvandrednu saradnju sa svim zdravstvenim ustanovama iz Bara, kao i iz drugih gradova Crne Gore. Takodje, ističemo izvanrednu saradnju sa brojnim nevladinim organizacijama sa kojima smo realizovali značajne programe prevencije. Posebna specijalnost naše ambulante je pružanje usluga klijentima domaćih i stranih osiguravajućih kuća i asistencija. Stručnost, pre svega, pravovremen i human odnos naših timova prema ljudima kojima je potrebna naša pomoć, rezultuje zadovoljstvom klijenata, što je najbolja naša preporuka.

Posebnu pažnju pridajemo dostupnosti informacija o našem radu, tako da se informacije o našoj ustanovi mogu naći pored dva sajta www. drmasonicic.com i www. medicinabar.com , na društvenim mrežama, portalima, turističkim vodičima i vrlo kvalitetnom prpagandnom materijalu.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

DR. MASONIČIĆ

Jovana Tomaševica 26/100
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place