Registar

Sve firme na jednom mjestu!
ELECTRO TEAM D.O.O.

ELECTRO TEAM D.O.O.

Akademija znanja D11, Rozino bb, Budva
Građevinarstvo

Preduzeće „Electro Team“ d.o.o. je osnovano 4. februara 2009.godine u Budvi, kao društvo za proizvodnju promet i usluge,export-import.

Naša osnovna djelatnost su elektro instalacije, a spektar usluga je veoma širok. Specijalizovani smo za instalacije elektroenergetskih vodova i trafostanica, tj.za pitanja elektroenergetskog napajanja uopšte,uključujući i instalacije agregarta i UPS-ova.

Pored toga, radimo instalacije protivpožarnih sistema,video interfona, računarskih mreža, video nadzora.
Mi volimo da kažemo – „Electro Team“ je tim koji ce obezbediti funkcionalnost svakog vašeg sistema ili uređaja koji radi na struju!

I pored ovolike širine u pogledu vrsta usluga koje pružamo, kvalitet tih usluga je i dalje na prvom mestu,o čemu mogu da posvedoče brojni zadovoljni klijenti.

INSTALACIJE JAKE STRUJE :

- isporuka i montaža trafostanica do nivoa 35/10 kV,
- isporuka i ugradnja električnih dizel agregata svih snaga - isporuka potrebne opreme i izgradnja elektroenergetskih kablovskih vodova - isporuka i ugradnja UPS-ova

INSTALACIJE SLABE STRUJE :

- sve vrste elektro-instalacija slabe struje

- sistemi video nadzora

- sistemi audio i video interfona (TCS)

Da bismo zadovoljili potrebe klijenata za vrhunskim kvalitetom,sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo u mogućnosti da nabavimo i ugradimo sve konfiguracije interfonskih sistema renomiranog nemačkog proizvođača TCS. Za sisteme koje mi ugradimo obezbeđujemo i servis u garantnom roku proizvođača.

- protivpožarne centrale

- ozvučenje

- rasvjeta

- računarske mreže

- televizijske i telefonske mreže

- inteligentni sistemi

U ponudi imamo i nabavku i ugradnju sistema takozvanih "Pametnih kuća". Ovi sistemi Vam omogućavaju da svoj dom,poslovni prostor ili prostor namenjen upotrebi u turističkoj delatnosti oplemenite na način da čak i pre nego što ste i fizički prisutni u prostoriji dobijete željenu temperaturu,provetravanje prostora,tj imate okruženje koje se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama. Za detaljnije informacije o Smart home konceptu, slobodno nas pozovite.

ISKOPI :

- sve vrste iskopa (za potrebe izgradnje svih vrsta infrastrukturnih objekata i komunalno opremanje građevinskog zemljišta)

- vršimo podbušivanje specijalnim alatom, raketom za podbušivanje, u svrhu provlačenja kablovskih instalacija, cijevi, itd. ispod saobraćajnih i drugih objekata.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

ELECTRO TEAM

Akademija znanja D11, Rozino bb
Rozino,Budva,Crna Gora
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place