Registar

Sve firme na jednom mjestu!
ELECTRO GROUP D.O.O

ELECTRO GROUP D.O.O

Segeja Jesenjina 7, Podgorica
Trgovina, Elektro oprema

ELEKTRO PODGORICA. Kompanija Electro Group iz Podgorice bavi se prodajom i proizvodnjom elektro opreme i inženjerskom djelatnošću. Ponuda naše kompanije ima širok spektar isključivo kvalitetnih proizvoda i obuhvata od razvodnih ormara, agregata, kablovi i žice, cijevi, kanali, kanalice do kompletnog elektro pribora...

Electro Group iz Podgorice posluje od 2016. godine i za ovaj period uspio je da ostvari uspješnu saradnju sa velikim brojem renomiranih svjetskih kompanija i brendova. Pored toga, iza sebe već imamo čitav niz uspješno završenih projekata u saradnji sa najuspješnijim firmama iz Crne Gore. Kada je riječ o elektro opremi, možemo se pohvaliti velikim izborom za sve namjene i potrebe.

RAZVODNI ORMARI - Koriste se za razvod električne energije u industrijskim, distributivnim i prenosnim postrojenjima. Razvod struje ostvaruje se putem izolovanih i rastavnih osigurača koji se ograđuju na odgovarajući sistem. Postoji više tipova razvodnih ormara - samostojeći, etažni razdjelnik i mrežni razdjelni ormari. Kako u dijelu kompletne ponude, tako i za razvodne ormare - fokusirani smo na Vaše potrebe. Zato se trudimo da obezbjedimo rješenje za svakoga. Izbor nudimo i kada je riječ o tipu razvodnog ormara, njegove namjene ali i materijala od kojih su izrađeni. Metalne koje garantuju stabilnost, nosivost, sigurnost, a za one koji pored toga vode računa i očuvanju životne sredine - razvodne kutije napravljene od pvc materijala. Kako je ponuda na tržištu sve veća i raznovrsnija, a proizvodi sličniji jedni drugima, stojimo Vam na raspolaganju da Vam pomognemo pri odabiru razvodnih ormara koji će najbolje odgovoriti na Vaše potrebe.

AGREGATI ZA STRUJU - Kompanija Electro Group iz Podgorice u širokom spektru ponude elektro opreme nudi Vam i agregate za struju i to za sve namjene i potrebe.

Veliki agregati (Stacionarni) - profesionalni agregati namjenjeni za rad i do 24h dnevno i za redovno i rezervno napajanje električnom energijom. Predviđeni su za stacinaran položaj i obično se ugrađuju u ograđenom prostoru ili unutar objekta. Mogu se instalirati i napolju u izolovanom prostoru. U ponudi imamo i mobilne velike agregate kao i automatske rezervne agregate koji se uključuju automatski nakon prekida napajanja stujom sa mreže i isto tako isključuju kada se uspostavi napon na mreži.

Mali agregati (Mobilni) - prenosni profesionalni agregati predviđeni za korišćenje do 8 sati. Obzirom da su malih dimenzija i mase jednostavno je prenositi ih sa mjesta na mjesto. Postoji mogućnost izbora između otvorenih i zvučno izolovanih konstrukcija agregata. Takođe, nudimo Vam i dodatnu opremu za mobilne agregate kao što su ručke, točkovi, oprema za daljinsko upravljanje, i oprema za automatsko paljenje za rezervni izvor električne energije.

Zavisno od namjene za koju će se agregat koristiti veoma je važno da odaberete i njegovu pouzadanost. Ukoliko Vam je zaista važno da ne dođe do prekida napajanja električnom energijom, neophodno je da prilikom izbora agregata uzmete u obzir sledeće:

  • Pogonski motor
  • Generator
  • Mikroprocesorski kontroler
  • ATS (Automatic Transfer Switch)
  • Servisna služba
  • Nezavisni kontrolno upravljački sistem agregata
  • Orman By Pass
  • Daljinski nadzor i upravljanje radom agregata

Prije kupovine agregata, dobro razmotrite navedene opcije, kao i snagu i vrstu agregata koja Vam je potrebna. Naravno, u kompaniji Elektro Group iz Podgorice, dobićete stručan savjet i pomoć pri odabiru.

Pored agregata i razvodnih ormara, Electro Group ima široku ponudu elektro opreme. Svi naši proizvodi garantuju kvalitet, siguran rad i dug vijek trajanja. Zadovoljavaju visoke standarde i sinonim su najboljih proizvoda na našem tržištu. U želji da nastavimo sa uspješnim poslovanjem nudićemo samo najkvalitetnije proizvode elektro opreme.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Segeja Jesenjina 7
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place