Registar

Sve firme na jednom mjestu!

FASHION COMPANY D.O.O.

Cetinjska ulica bb, Podgorica
Trgovina

Fashion Company je vodeća kompanija u Alpe-Adria regionu koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa portfoliom od preko 30 svetski poznatih brendova i mrežom od skoro 100 maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu - Crna Gora, Makedonija i Hrvatska. Godinama sarađujemo sa brendovima koji su prepoznatljivi širom planete: Diesel, Calvin Klein, Premiata, Levi's, Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Desigual, Lee, Wrangler, Paciotti 4US, Manila Grace, Steve Madden, Mango, UGG i mnogih drugih.Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste spoj svega što čini trend, stil i stav- od odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, maloprodaja na najvišem nivou i premium lokacijama.

Misija Fashion Company je da omogući našim potrošačima da kroz brendove koje zastupamo izraze svoj lični stil, da se prilikom posete našoj maloprodaji ispune novom energijom i da dožive pozitivno i prijatno iskustvo u svakom kontaktu sa nama.

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupamo, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru našeg odnosa prema radu i okolini.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: FASHION COMPANY D.O.O.
Šifra: 4320

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: FASHION COMPANY D.O.O.
Šifra: 4320.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Fashion Company

Cetinjska ulica bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 9 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...