Registar

Sve firme na jednom mjestu!

FOBRA D.O.O.

Pete proleterske br. 19, Podgorica
Auto svijet, Djelovi za automobile

Kompanija Fobra d.o.o.Podgorica je formirana 2003.god., kao cerka firme Nikom d.o.o. iz Kragujevca, Srbija.

Fobra d.o.o. je ovlašćeni distributer: Bosch akumulatora,Monbat baterija(stacionarnih,trakcionih I startnih),Ram-a i i mnogih drugih. Kompanija “Fobra” raspolaže sa jednim maloprodajnim objektom u Igalu, kao I sa servisnom mrezom za akumulatore u cijeloj Crnoj Gori.

Pretežna delatnost kompanije je promet rezervnih djelova za putničke, teretne i poluteretna vozila i autobuse, kao i djelove za potrebe prve ugradnje. Takodje kompanija se bavi prodajom djelova za poljoprivredne mašine, građevinsku mehanizaciju i industrijski transport.

Kompanija se nalazi u ul.Pete proleterske bb I Trg Nikole Kovacevica 11 u Podgorici, koje je u vlasništvu kompanije. Posluje isključivo u svojim objektima i raspolaže sa dva magancinska prostora površine 700 m2 i kancelarijskim prostorom od 130m2. U kompleksu kompanije u toku je izgradnja poslovno-stambenog prostora površine 860 m2 i Garni hotela**** od 400 m2.
Preduzeće “Fobra” zapošljava 10 radnika i najveće bogatstvo u kompaniji su ljudi.

Preduzeće “Fobra” poseduje NATO sertifikat i Exelent sertifikat.

Dalji razvoj bazira se na povezivanju sa uspešnim kompanijama u zemlji i priznatim firmama iz Evrope i svijeta iz oblasti proizvodnje i prometa.

U objektima “Fobra” možete kupiti sve modele akumulatora Brenda Bosch i Start Extreme. Servis se bavi održavanjem svih tipova akumulatora u garantnom roku i van garantnog roka. Koristeći veliko tržišno iskustvo matične firme, osnivač je pokušao da uključi najadekvatnije ljude iz ove oblasti u cilju zadovoljenja jednog od glavnih dela vizije preduzeća, dobru komunikaciju putem brendova Bosch, Start Extreme I Trojan baterija, I iste istakne i na ovom delu tržišta.

Pošto je formirana kao ćerka firme Nikom doo Kragujevac, kompanija Fobra d.o.o.Podgorica, zajedno sa ogromnim iskustvom, naslijedila je i respektabilan imidž koja uspješno njeguje sve ove godine.

Poruka “Fobre” partnerima je: “Raditi sa nama je pun pogodak.”

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 16:00
  • Utorak08:00 - 16:00
  • Srijeda08:00 - 16:00
  • Četvrtak08:00 - 16:00
  • Petak08:00 - 16:00
  • Subota08:00 - 13:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Fobra

Pete proleterske br. 19
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...