Registar

Sve firme na jednom mjestu!

HOTEL FRANCA

Muniba Kucevica 9, Bijelo Polje
Turizam, Hoteli

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavideti.

Hotel raspolaže sa 30 soba, od toga 2 moderno opremljena apartmana. Sve sobe posjeduju TV i kablovsku, direktnu telefonsku liniju, i sve su klimatizovane. Pogodan je za kongresni turizam, poslovne ljude, tranzitne putnike, ali je spreman i da isprati dešavanja sa većim brojem učesnika kakve su turističke manifestacije.

Zahvaljujući predivnoj lokaciji ali i dugoj istoriji grada kome pripada, hotel svojim posjetiocima nudi pronalaženje prijatnog utočišta u ljepotama prirodnog ambijenta, ali i čari zanimljivih priča iz bogate istorijske riznice, u neposrednoj okolini, poput Stare džamije, udaljene 1.5 km, kao i istorijske crkve koja potiče iz 12. veka. Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u naš hotel gdje smo se pobrinuli da se u svakom trenutku Vašeg boravka osjećate kao kod kuće.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hotel Franca BP

Muniba Kucevica 9
84000
Bijelo Polje

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 8 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place