Registar

Sve firme na jednom mjestu!
HOTEL & RESORT GACKA

HOTEL & RESORT GACKA

Podbišće bb, Mojkovac
Turizam, Hoteli

Jedinstveni turistički kompleks Hotel & Resort Gacka šarmiraće Vas spokojem i ljepotom gotovo netaknute prirode. Nalazi se u podnožju Sinjajevine, privilegovano sa dva nacionalna parka u najbližem susjedstvu.
A la cart restoran, vinarija, Wellnes&Spa, konferencijska sala i smeštajne jedinice su dizajnirani u spoju duha prirode i želja hedonista. Smeštajne jedinice u zasebnim planinskim kolibama su rasporedjene na imanju, tako da gosti osjećaju slobodu u zagrljaju sa prirodom. U enterijeru preovladjuje kombinacija drveta i kamena koji zajedno sa savremenom opremljenošću, odaju utisak udobnosti i maksimalnog užitka. Raspolažemo sa 25 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta od 54 mjesta.
Za ljubitelje sporta i rekreacije na imanju se nalaze teniski i košarkaški tereni, teretana i bicikli. Gostima možemo organizovati veliki broj aktivnosti kao što su splavarenje rekom Tarom, Zip-Line, paraglajding, jahanje, planinarenje, džip safari, lov i ribolov. Na ukupnoj površini od 50.000 m² pored turističkog kompleksa, uzgaje se preko 170 biljnih vrsta od kojih izdvajamo voćnjake maline, američke borovnice, drijena, aronije, lješnika.Imanje ima svoju privatnu proizvodnju soka i čaja.
Mir i privatnost ovog mjesta pružiće Vam zadovoljstvo, bilo da želite da se odmorite, ili aktivno provedete svoj boravak u Crnoj Gori.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hotel & Resort Gacko

Podbišće bb
84205
Mojkovac

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place