Registar

Sve firme na jednom mjestu!

GEO MAX GROUP D.O.O

Kralja Nikole 101, Podgorica
Građevinarstvo, Registar geodetskih organizacija
PIB: 02730979

Osnovna djelatnost kompanije je izrada tehničke dokumentacije, izvođenje geodetskih radova i vršenje stručnog nadzora.Naš tim predvode visokoobrazovani stručnjaci koji svojim znanjem i željom za stalnim usavršavanjem doprinose kvalitetnom obavljanju kako terenskih, tako i kancelarijskih poslova.

Posjedujemo licence za projektovanje i izvođenje geodetskih radova izdate od strane Uprave za Nekretnine CG i Inžinjerske komore. Takođe raspolažemo sa najsavremenijom opremom i mjernim instrumentima za koje posjedujemo uvjerenja o etaloniranju izdata od akreditovane metrološke laboratorije.

Od samog osnivanja preduzeća 2008. godine, naš glavni cilj je pružanje kompletne, tačne, brze i finansijski povoljne usluge i postavili sebi visoke kriterijume koji će nam donijeti uspjeh:

  • kvalitet radova i stučan pristup poslu
  • poštovanje tehničkih propisa i pravia struke
  • timski rad i brzina izvođenja radova uz poštovanje rokova

Ponosni smo na činjenicu da smo za ovo vrijemepronašli svoje mjesto na tržištu i postali prepoznatljivi kao pouzdan partner korisnicima naših usluga i poslovnim partnerima. Uvjek težimo ka boljem, kvalitetnijem i odgovornijem!

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Kralja Nikole 101
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...