Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MN DIZAJN D.O.O

Bohinjska 12, Podgorica
Građevinarstvo, Zanatski radovi

GIPSAR PODGORICA. MN DIZAJN je specijalizovano preduzece za izvođenje gipsarskih radova po Vašoj želji, a gipsani radovi je najbolji način da Vaš prostor poprimi ekskluzivan izgled. Nasa Cijena je povoljna, i na raspolaganju su Vam svi oblici – pregradni zidovi, spusteni plafoni, uz implementaciju svetlosnih efekata.Suva gradnja gipsanim elementima omogućava Vam da individualno kreirate Vaš enterijer prema svojim željama i idejama, usled velike plastičnosti materijala i mnogobrojnih mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta gips elemenata.Samo Kvalitetnim izvođenjem se postize odlična toplotna i zvučna izolacija. Primjenom suve gradnje, u kući se ne unosi dodatna vlaga ni prašina, a prostorije su useljive odmah po završetku radova.Gips se vrlo lako obrađuje i koristi u građevini dugi niz godina. Apsolutno je neškodljiv, bez mirisa, ne sadrži i ne razvija nikakve supstance koje mogu da ugroze zdravlje, poboljšava klimu u prostoriji. To je ekololški besprekoran i, s biološkog stanovišta, potpuno bezopasan i neškodljiv materijal.

Lokacija

Komentari (2)

 • Ilija

  Ilija 4 years ago Helpful Review 15

  Miki, bez premca si. Bili su mi potrebni vrijedni i kvalitetni majstori, Miki radi gipsarske radove kao prava mala umjetnička djela. Sve od gipsa u Crnoj Gori.

 • Anonymous

  Anonymous 4 years ago Helpful Review 19

  Topla nepreporuka. Ako mu platite, vise se ne javlja ne telefon da popravi sitnice. Skup, neprofesionalan, kvalitet rada ispod prosjeka najblaze receno. Npr meni je na metra duzine spustenog plafona napravio pola cm razlike u visini pa kad pokusate da stavite kuhinjske elemente ispod imate veliki problemIzbjegavati u sirokom luku.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Bohinjska 12
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Miki Mijovic

 • +38267876591
159 people bookmarked this place