Registar

Sve firme na jednom mjestu!

GAMA KOM D.O.O

Velimira Jakića 38, Pljevlja
Građevinarstvo, Materijali
PIB: 02179067

GRAĐEVINSKI MATERIJAL PLJEVLJA. Nasa osnovna djelatnost je prodaja gradjevinskog materijala.Bilo da je u pitanju renoviranje,nadogradnja,prosirivanje objekata ili iznova zidate pomocni objekat garazu ili zidate kucu.Mi smo tu za Vas da Vam pomognemo i uputimo,dacemo vam nabolje preporuke da Vas projekat bude sto kvalitetniji i da vas sto manje kosta.Gradjevinski materijal koji mi prodajemo je najkvalitetniji jer su nam dobavljaci najbolje firme iz ove oblasti,Vodili smo se logikom da prodajemo kvalitetan a opet pristupacan materijal za gradnju jer je gradnja nesto sto ostaje trajno i gradi se i za buduce generacije tako da na tome ne treba stedjeti, tj ne treba imati posla sa najjeftinijim a sigurno najlosijim materijalima.Treba ipak naci sredinu.

Nasi artikili su provjereni sa dugom tradicijom i kvalitetom i sa njima mozemo da budemo sigurni da ce kupac biti zadovoljan i preporuciti nas jer je to najbolja reklama.To je u stvari nasa briga da materijal bude kvalitetan.Naše preduzeće je jedinstveni partner kada su građevinski materijali u pitanju, budući da nudi veliki asortiman proizvoda. Želimo da budemo blizu Vas i da Vam omogućimo prijatnu kupovinu pod jednim krovom i da sa najraznovrsnijom ponudom građevinskog materijala kreiramo u saradnji sa Vama kompletno rješenje Vašeg prostora, nudeći pri tome visok nivo efikasnosti, fleksibilnosti i konsultantske kompententnosti.

Posjetite naše stovarište, a ljubazno i obučeno osoblje će Vam pomoći da napravite pravi izbor u skladu sa Vašim ukusom i finansijskim mogućnostima, čineći Vašu kupovinu pravim zadovoljstvom.Potrebe i želje kupaca uvijek su na prvom mjestu preduzeća "GAMA KOM " iz Pljevalja.

Lokacija

Komentari (6)

 • Janko

  Janko 7 years ago Helpful Review 20

  Najveće stovarište građevinskog materijala u Pljevljima !!!

 • Ljuma

  Ljuma 7 years ago Helpful Review 13

  sve na jedno mjesto.

 • Lazar Leo

  Lazar Leo 7 years ago Helpful Review 11

  Sjajni ste, i imate sve

 • Milos

  Milos 6 years ago Helpful Review 2

  Pristupacne cijene i kvalitet koji garatuje

 • Miladin

  Miladin 5 years ago Helpful Review 2

  Moji komplimenti za ljubaznost, poslovnost i usluznost... jedina zamjerka je što nijesu ovdje objavljene cijene Vaših artikala jer bi nam to olakšalo porudžbinu robe.

 • Srecko Popovic

  Srecko Popovic 5 years ago Helpful Review 0

  Profesionalnost u svakom pogledu!

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Velimira Jakića 38
84211
Pljevlja

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 6 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Dusko Čepic

Dijeli dalje...