Gradnja, odnosno građevinski radovi i zidanje objekata, zidanje kuća, pregrada i pregradnih zidova, zidanje sa svim vrstama materijala, zidanje ciglom, kamenom, armiranim betonom, svim vrstama materijala i na sve načine, danas je lakše nego ikada. Ako trebate graditi novo, rekonstruirati staro ili samo napraviti neke promene na postojećem objektu vrlo jednostavno i brzo to možete napraviti sami ako imate malo iskustva, vremena i volje ili možete cjelokupnu stvar prepustiti stručnjacima koji dugogodišnjim iskustvom prednjače u izvođenju radova u gradnji i građevinarstvu.

Prostor - Projekt je osnovan 10.septembra 1985. godine pod nazivom Prostor szr, Kolašin, osnivač i vlasnik je dipl. ing. Vladislav Vlado Caričić arh. Kompanija se bavi svim vrstama gradjevinsko-zanatskih radova, projektovanjem i nadzorom. Iza sebe imamo preko 30 godina iskustva u svim sferama gradjevinarstva. Sa ponosom možemo istaći da iza sebe imamo projekte kao što su naša autorska djela Katedrala Sv Petra u Baru i Pastoralni Centar Sv Ante u Tuzima; projekat uredjenja terena oko Stare Masline u Baru.

U mogućnosti smo Vam predstaviti nekoliko načina gradnje i izgradnje sa različitim materijalima i različitim sistemima gradnje po različitim cijenama.

Izvodimo sve vrste građevinskih radova, od temelja pa do krova. Izvodimo sve, kako spoljašnje, tako i unutrašnje građeviske radove na stambenim objektima, kućama, vikendicama,

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 18:00
  • Utorak07:00 - 18:00
  • Srijeda07:00 - 18:00
  • Četvrtak07:00 - 18:00
  • Petak07:00 - 18:00
  • Subota07:00 - 18:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Prostor Projekt

Put Radomira Ivanovića b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 6 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...