Registar

Sve firme na jednom mjestu!

HARD MONT D.O.O.

Ulica Arhitekte Milana Popovica br. 7, Podgorica
Marketing, Digitalni marketing, Web dizajn, Elektronika i IT usluge, Računari i oprema

Hard Mont je osnovan 2003. godine. Mi se bavimo dizajnom i razvojem WEB-SAJTOVA. U okviru toga mi pružamo kompletnu uslugu održavanja i administracije Vašeg web-sajta. Takođe naša djelatnost je i veleprodaja računara, računarskih sistema i ostale IT opreme, kao i pružanje usluga u toj oblasti, veleprodaja kancelarijskog materijala, potrošnih i reklamnih materijala, biro opremu i sl. Hard Mont je koncipiran kao preduzeće koje će pružiti kompletnu podršku i servis Vašem poslovanju.

Hard Mont bilježi konstantan rast prometa i kvaliteta naših proizvoda i usluga. Moderan način poslovanja, poznati svjetski brendovi, kvalitetna i brza usluga su naš najveći kapital. Mi svakodnevno radimo na poboljšanju naših usluga, što znači da želimo da naši partneri imaju pažljivo odabrane proizvode po najnižim cijenama. Takođe radimo na poboljšanju logistike i distribucije, jer želimo da našim partnerima u najkraćem mogućem roku i pod najpovoljnijim mogućim uslovima dostavimo robu na željenu adresu.Hard Mont je ostvario saradnju sa kompanijama iz svih privrednih segmenata, organima državne uprave i javnim servisima građana.

Naša misija na tržištu nije brz profit nauštrb kvaliteta, naprotiv, konstantan rast i razvoj, širenje ponude i uspostavljanje vrhunskog kvaliteta kao osnova našeg poslovanja.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hard Mont

Ulica Arhitekte Milana Popovica br. 7
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 1 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...