Registar

Sve firme na jednom mjestu!

HEMERA

Njegoševa 17, Podgorica
Hrana i piće, Restorani

Izrazitim šarmom, nepretencioznim stilom i prefinjenim dizajnom ekskluzivni boutique hotel Hemera omogućava vam užitak u luksuzu i jedinstvenoj ponudi gastronomskih delikatesa.Pored lux smještajnih jedinica, karakteristična je i po restoran-baru, lociranom na samom ulazu u Hotel, ali i galerijskom lux restoranu posebnih estetskih kvaliteta i karakteristika.

Vizuelno i sadržajno potpuno zaokružena cjelina restorana, sa aperitiv barom i centralnim deskom, dio su igre oblika, formi, boja i izuzetnih arhitektonskih rješenja. Pomalo sirova struktura zidova u kombinaciji sa spektakularnom kamenom plastikom u obliku glave lava i zidnim elementima, koji se prožimaju kroz cijeli Hotel, uz izuzetne dizajnerske komade namještaja pravi su koncept za uživanje svakog gosta. Posebna pažnja posvećena je osvjetljenju restorana i stvaranju igre svjetlosti koja prostor čini još ekstravagantnijim.

Galerija restoran, tipične intimne atmosfere, izdvojen je ugostiteljski dio sa jedinstvenom mogućnošću za uživanje u privatnosti i delikatesama iz Hemerine kuhinje. Ono što je posebno karakteristično za restoransku ponudu je izuzetno bogat meni internacionalnih specijaliteta sa posebnim akcentom na jela mediteranske kuhinje, veliki izbor riba, salata, ali i nevjerovatan izbor dezerata i poslastica.Užitak u gastronomskim specijalitetima svakako će upotpuniti i odličan izbor pića i napitaka.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: HEMERA
Šifra: 4694

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: HEMERA
Šifra: 4694.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Hemera

Njegoševa 17
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...