Registar

Sve firme na jednom mjestu!

Hotel Taša u Pljevljima nudi povoljan i udoban smještaj. Hotel se nalazi na deset metara od obilaznice oko Pljevalja što ga čini idealnim mjestom za pauzu i odmor od putovanja za sve one koji putuju iz pravca Srbije dalje prema crnogorskom primorju ali i sve one koji dolaze u Pljevlja. Hotel Taša na raspolaganju ima smještajne kapacitete za svačije potrebe - osam soba i dva apartmana uređenih po standardima koji zadovoljavaju kriterijume Evropske unije i najnovije standarde koje je postavio HASAP.

Hotel Taša u Pljevljima garantuje Vam udoban i ugodanboravak u smještajnim kapacitetima zahvaljujući prijatnom ambijentu i visokom nivou usluge. Pored hotelskih jedinica koje Vam obezbjeđuju potpuni odmor, hotel Taša može se pohvaliti restoranom i nadaleko poznatom kuhinjom. Hrana koja se nalazi na meniju hotelskog restorana već je čuvena po vrhunskom kvalitetu. Pored tradicionalno spremljenih jela, domaćih pljevaljskih i planinskih specijaliteta, dobro poznatog pljevaljskog sira i kačamaka, u hotelu Taša pripremiće sva jela po narudžbi. Kuhinja je opremljena najsavremenijim aparatima koji se trenutno mogu naći na tržištu, pa uz iskusne i dobre kuvare, nema izazova na koji hotelski restoran ne može odgovoriti.

Povoljne cijene prenoćišta i vrhunski spremljena hrana u hotelu Taša u Pljevljima samo je jedan od razloga zašto bi obavezno trebalo da svratite. Hotel se nalazi na lijepom mjestu, a svega stotinjak metara udaljen je od centra grada. Posjeduje sve uslove da Vam pruži prijatan i udoban boravak u Pljevljima, bez obzira da li ste samo u prolazu ili ostajete duže.

Pozivamo Vas da svratite, uživate u prijatnom ambijentu i ukusnoj hrani Hotela Taša u Pljevljima i uvjerite se u naše gostoprimstvo. Svi koji su bili naši gosti, vraćaju se ponovo. Povoljne cijene, udoban smještaj, specijaliteti hotelske kuhinje i prijatna atmosfera je ono što Vas očekuje u hotelu Taša.

Lokacija

Komentari (2)

 • stevan

  stevan 3 years ago Helpful Review 3

  PREPORUCUJEM !Ljubazno osoblje, ugodan smjestaj, higijena na nivou, nacionalna kuhinja,SMJESTAJ. Sve naj... naj.. najbolje i na jednom mjestu.Cijene za svaciji dzep !NE CEKAJ UVJERI SE !

 • Janko

  Janko 3 years ago Helpful Review 3

  Svaka cast za uslugu. Sve na nivou cista 10-tka. Sobe ciste i udobne. Hrana predivna i ukusna. Sve naj,naj....

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak07:00 - 00:00
 • Utorak07:00 - 00:00
 • Srijeda07:00 - 00:00
 • Četvrtak07:00 - 00:00
 • Petak07:00 - 00:00
 • Subota07:00 - 00:00
 • Nedjelja07:00 - 00:00

Kontakt podaci

Pet Učitelja bb
84211
Pljevlja

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...