Registar

Sve firme na jednom mjestu!
IN VITRO

IN VITRO

V Proleterske brigade, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Privatne zdrastvene ustanove

U In Vitro laboratoriji se radi širok spektar analiza iz svih oblasti savremene kliničke dijagnostike. Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije, koagulacije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svjetskih proizvođača.
Naši prioriteti su preciznost, efikasnost i briga o pacijentima.

U Našoj laboratoriji takođe može da se uradi veliki broj različitih mikrobioloških (bakterioloških, parazitoloških, mikoloških i virusoloških) analiza, koje, između ostalog, obuhvataju mikrobiološki nalaz urina (urinokulturu), različite briseve (kao što su bris grla, bris nosa, bris uha, bris oka, brisevi rana, kože i dr.), analizu stolice na patogene bakterije (koprokulturu), kao što su bakterije iz rodova Salmonela (Salmonella), Šigela (Shigella), Jersinija (Yersinia) i Kampilobakter (Campylobacter), analize ispljuvka (sputuma), sperme (spermokultura) i krvi (hemokultura), izolaciju i identifikaciju dermatofita – gljivica koje izazivaju oboljenja kože, noktiju i dlaka, odnosno kvasnica, npr. kandide (Candida), kao i druge mikrobiološke analize.

U laboratoriji In Vitro vrši se i uzimanje genitalnih briseva, odnosno kompletni ginekološki (vaginalni i cervikalni) brisevi kod žena i uretralni brisevi kod muškaraca.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: IN VITRO
Šifra: 4574.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: IN VITRO
Šifra: 4574.

Kontakt strana

Kontakt podaci

In Vitro

V Proleterske brigade
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 7 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place