Registar

Sve firme na jednom mjestu!

Svi apartmani za izdavanje u sklopu Vile nalaze se na lokaciji Bar, Dobre Vode i posjeduju prijatnu spavaću sobu sa francuskim krevetima za dvoje (de lux apartman – dvije spavaće sobe), veliku kuhinju, po dvije terase sa pogledom na more, LED TV, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet pristup (za svaku sobu zasebno), interfon, klima uređaj, sef za dragocjenosti, mini bar, veš mašinu i sve ostalo što je potrebno da se osjećate kao kod kuće. Apartmani odišu specifičnim šarmom i ljepotom, zahvaljujući vidljivoj brizi domaćina za Vaš ugodan boravak.

Najbliža kvalitetno opremljena prodavnica se nalazi svega 25 metara od vile, dok je najbiliži restoran na 150 metara udaljenosti.Gosti naših apartmana za izdavanje mogu besplatno koristiti klimatizovanu teretanu unutar vile, savremeno opremljenu saunu, tursko kupatilo, solarijum, otvoreni bazen dužine 7,5 sa 5 metara, dubine 1,5 metar, sa ležaljkama i tuš kabinom, televizorom, otvorenim šankom i mini barom, kao i veliki roštilj u bašti.Obezbijeđen je parking prostor, koji je pod alarmom i video nadzorom od 00 – 24 čas

Želja nam je da naši gosti pored udobnosti i šarma koja im pruža Ville M , ponesu iz Bara u svojim sjećanjima ne samo lijepe uspomene jednog on najljepših gradova na Mediteranu već da i kristalno čisto more upotpune kolaž uspomena.

Novoizgrađena Villa M sa četiri zvjezdice je dovoljno daleko od gužve urbanog jezgra, a u isto vrijeme lokacija mu omogućava dobru pristupačnost centru grada - glavnom putu, plaži, poslovnim i turističkim objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Bar je pomorski grad u opštini Bar u Crnoj Gori. Prema popisu iz 2011. ima 13.503 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 10971 stanovnika). (Prema popisu iz 2003. bilo je 13.719 stanovnika). Luka Bar je najveća crnogorska luka. Bar je veza Crne Gore sa svijetom, jer je granična opština, koja je Jadranskim morem vezana sa Italijom. Od Podgorice je udaljen 75 km.Stari dio grada, Stari Bar, pominje se u dokumentima koji potiču iz 10. vijeka. I pored mnogih zemljotresa i ratova, sačuvani su ostaci zidina i tvrđava sa kojoj je predivan pogled na cijeli grad i okolinu. U blizini grada, u naselju Mirovica, nalazi se spomenik prirode Stara maslina, stablo masline staro između 2.000 i 2.500 godina.

Lokacija

Komentari (1)

  • stevan

    stevan 6 years ago Helpful Review 0

    Najexkluziniji apartmani u Dobrim Vodama. Sve sadrzaje koje pozelite naci cete u njima. Higijena na nivou. luxsuzna opremljenos, bazen i druge rekreativne ponude. Ljubazni domacini su uvijek tu na usluzi da Vam nesto ne zafali .Vrijeme brzo prode rastanak sa njima tesko pada !

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Dobre Vode, Veliki Pijesak
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...