Registar

Sve firme na jednom mjestu!

APARTMANI HOLIDAY

Ulica VI 6, Petrovac
Turizam, Apartmani

IZDAVANJE APARTMANA PETROVAC. Za apartmane u Petrovcu HOLIDAY APARTMANI, slobodno možemo reći da lokacija pripada najlepšem dijelu Petrovca na moru, a Petrovac jedan od najposjećenijih gradova na Jadranskom primorju. Poznat je po ljetnjem turizmu i rimskom mozaiku iz 3 vijeka kojim je prikazan bog sna,Xipnos.Gradska plaza je duga oko 600 metara i jedna od najljepsih na tom dijelu Jadrana.

U blizini grada se nalaze i dva ostrva Katič i Sveta Neđelja.Petrovac je malo primorsko mjesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male pjeskovite uvale, najljepše su u ovom dijelu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća.

Apartmani "HOLIDAY" predstavljaju moderan i luksuzno opremljen objekat koji je izgrađen 2009 godine.Gostima su na raspolaganju komforni i kompletno opremljeni apartmani za izdavanje i to: 14 dvokrevetnih apartmana – tipa studio 4 četvorokrevetna apartmana

Objekat se nalazi nadomak gradske plaže, a na 800 metara je i plaža Lučice.Gostima je na raspolaganju terasa (od preko 150 m2) sa predivnim pogledom na more.Drago nam je što Vam možemo ponuditi za izdavanje jedne od najlepših i najmodernije opremljenih apartmana u Petrovcu (dio enterijera pokušaćemo da Vam približimo fotografijama na strani "GALERIJA")

Sobe su modernog enterijera, sa kablovskom televizijom, mini barom, telefonom, internet priključkom.Svi koji su imali priliku biti naši Gosti otkrili su draži porodičnog ljetovanja, prostranstvo plaža i mira koji Petrovac nudi. Svoje stare prijatelje i nove goste očekujemo u svojoj punoj ljepoti.Kako bi gostima bilo što udobnije, nudimo mogućnost rent-a-car usluge, kao i uslugu transfera od i do aeredroma.

Lokacija

Komentari (2)

  • Ivan

    Ivan 7 years ago Helpful Review 5

    Nakon dugog lutanja i traženja apartmana u Petrovcu, sjetih se da se samo kvalitet može naći na prvoj strani googla .A ne samo to naišao sam i na pristupačne cijene i kvalitetni smještaj. Apartmani su fukcionalni, uredni i smješteni u mirnom kvartu bez buke.Preporuka svima koji dolaze u Petrovac, ne tražite dalje.Lako ih naći.

  • Boris

    Boris 7 years ago Helpful Review 5

    Svaki put kada dolazim u posjetu Crnogorskom primorju, rezervisem Vas apartman u Petrovcu.. Sjajna lokacija NOV enterijer, uredan, prostran.Na 1min od plaze. Od srca preporucujem uz pohvalu ljubaznom osoblju.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak00:00 - 00:00
  • Utorak00:00 - 00:00
  • Srijeda00:00 - 00:00
  • Četvrtak00:00 - 00:00
  • Petak00:00 - 00:00
  • Subota00:00 - 00:00
  • Nedjelja00:00 - 00:00

Kontakt podaci

Ulica VI 6
85300
Petrovac

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...