Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MVR D.O.O

Ul. Vlada Cetkovica bb, Podgorica
Građevinarstvo, Zanatski radovi

Mi smo mlada građevinska kompanija koja svojim klijentima nudi usluge svih građevinskih radova, a prvenstveno završnih radova cementne košuljice na teritoriji Crne Gore.Iako smo mlada firma, uspješno i dinamično se razvijamo, te polako stičemo reputaciju izabranog izvođača za projekte.Fokusirani na kvalitet, sigurnost, pouzdanost, efikasnost i integritet, uspješno odgovaramo na sve izazove, a tome najbolje svjedoči lojalnost i zadovoljstvo naših klijenata.
Koristeći savremene tehnologije, najkvalitetnije materijale, stručne kadrove i inžinjere za nadzor, značajno naglašavamo sigurnost i kontrolu kvaliteta.
Nastojimo da proširimo krug klijenata, koji će prepoznati našu riješenost da svoje vizije sprovedu u stvarnost na najvišem nivou kvaliteta i postanemo njihov pouzdani partner.

Osnovni sastojci smjese za izradu cementne košuljice su cement, pesak granulacije 0-4 mm i voda. Kvalitetnom izradom se sprečava pojava pukotina i drugih oštećenja tokom sušenja.

Ako se zidovi u prostoriji malterišu, malterisanje izvesti prije izrade cementne košuljice i to do AB podne ploče.Kada se košuljica radi preko zvučno-izolacionog sloja košuljicu odvojiti od zidova slojem istog materijala debljine 1-2cm. U tom slučaju preko zvučno-izolacionog materijala položiti PE foliju.Ako se košuljica izliva direktno preko starih betona koristiti sredstva za bolje prijanjanje (S/N veza).Noseća podloga treba da bude ravna da ne bi došlo do oscilacija u debljini košuljice.Ako su na podlozi postavljene cijevi one moraju da budu čvrsto vezane za podlogu.Temperatura u prostoriji u kojoj se izvodi košuljica treba da je viša od +5ºC.Materijal za izradu košuljica obavezno miješati mašinski.

Pre početka ugradnje košuljice laserskim aparatima ili priborom za razmeravanje visinskih kota obeležiti visinske kote (vagres) na obimne zidove. Materijal za izradu košuljice mašinski izneti u prostoriju odmah nakon mešanja (gumenim crijevima i dispenzerima, voditi računa da gumena crijeva ne oštete izvedene radove), višak materijala skinuti do tražene visine a zatim košuljicu pažljivo izravnati a zatim glačati ravnim tanjirom (helikopterom) Ø560 - 600mm (nije dozvoljeno prskanje vode na košuljicu u toku glačanja).Nije dozvoljena naknadna obrada košuljice cementom.

Prividne (do polovine debljine košuljice) fuge u cementnoj košuljici izraditi tako da veličina polja ne prelazi 25m2. Dilatacione fuge (prekid po celoj debljini košuljice) izvesti obavezno iznad fuga u armirano betonskoj konstrukciji.Na mjestima dilatacionih fuga treba prekinuti i armaturu.

Armaturna mreža treba da je odignuta od poda (na podmetačima) tako da se nalazi u srednjoj zoni košuljice.Mladu košuljicu zaštititi od promaje i direktnih sunčanih zraka (ne folijama) najmanje 7 dana.PE folijama štititi košuljicu samo od prebrzog sušenja na velikim temperaturama (ne polivati vodom).

Nije dozvoljeno prisilno isušivanje košuljice grejanjem prostorije bez dozvole i kontrole stručnog nadzora (preporučuje se da se uz grejanje prostorije koriste isušivači vazduha).Dozvoljeno hodanje po izrađenoj košuljici treba da je u skladu sa preporukama tehnologa koji je sastavio recepturu, ali ne manje od 3 dana, a opterećenje građevinskim materijalom i opremom ne pre 7 dana (ako nisu u pitanju brzovezujuće košuljice).

Lokacija

Komentari (4)

 • Bogdan

  Bogdan 6 years ago Helpful Review 9

  Lako se dogovorit, tacni sa dogovorom, a kvalitet na 1 mjesto. Sve preporuke !

 • Aljo

  Aljo 6 years ago Helpful Review 64

  Interesuje me cinema betonske masinske podloge po metru kvadratnom

 • Aljo

  Aljo 6 years ago Helpful Review 22

  Interesuje me cinema betonske masinske podloge po metru kvadratnom

 • Dejan

  Dejan 5 years ago Helpful Review 81

  Zanima me cijena po m2 kosuljice,debljine 4-5 cm

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci
Now Open

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 16:00
 • Utorak08:00 - 16:00
 • Srijeda08:00 - 16:00
 • Četvrtak08:00 - 16:00
 • Petak08:00 - 16:00
 • Subota08:00 - 16:00
 • Nedjelja16:00 - 16:00

Kontakt podaci

Ul. Vlada Cetkovica bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...