TOP DIZAJN D.O.O.

Spuž bb, Danilovgrad
Dom i bašta, Namještaj po mjeri
PIB: 02838095

IZRADA KUHINJA PO MJERI PODGORICA Top Dizajn -Namjestaj Đurovic Danilovgrad, bavi se izradom namještaja,kuhinja i plakara po mjeri. Članovi naše kompanije se vec deset godina trude da od namjestaja naprave umjetnicko djelo. Od prvog dana trudimo se da odgovorimo i na najzahtevnije zadatke.Reference smo stekli upornim radom i zalaganjem kompletnog tima. Mi iz Top Dizajna se trudimo se da jednostavnim jezikom prenesemo svoja iskustva. Pokusacemo da odgovorimo, svi zajedno na najčešćca pitanja i odgovore koji vas vjerovatno zbunjuju. Kuhinja ili uopsteno namještaj od univera, medijapana, furniranog medijapana.

Univer je ploca (iverica), preko koje ide melaminska folija koja je otporna na grebanje, udaranje serpi, kutlaca i stvarcica koje se koriste u kuhinji, kao i hemikalija. Ta folija moze biti raznih dezena. Moze imitirati razne materijale: plis, teksas, cvetice, kamen, drvo ili jednostavno boju. Sad da predjemo na mane, univer se sijece iz vecih ploca, zato se ivice kantuju, tj. Ivicama se lijepi traka, receno mojim laickim jezikom. Na tom kantu, za perfekcioniste se vide tragovi lijepka. Nije pogodan za vlažne prostorije, ako ostane voda na njemu, dolazi do odvajanja kant trake, ali se rijetko desava. Kad se jednom montira, ne preporucuje se premontiravanje. Moze se reci da su ovdje usaglaseni kvalitet i cijena. Ako smo bili grubi da napomenemo da ne treba bjezati od univera, ipak se pokazao kao dobra solucija.

Kuhinja od univera se krece oko 250€ po duznom metru.

Medijapan je lisnata ploca, tvrdo presovana, nema boju i obradjuje se po zelji, tj posebno se farba po zelji, pa moze biti od mat boje do visokog sjaja. Ovdje se rezbarenjem dobijaju sare razne debljine i dubine, kao i uglovi, vrata razlicitih geometrijskih figura , zato kazemo da se neke kuhinje, plakari i djecije sobe mogu raditi samo od medijapana. Skuplji je i zato sto se uvijek moze prefarbati (pa dobijete novi namjestaj), sto se kantovi ne vide, moze da bude i plastificiran. Koristi se za obradu stilskog namjestaja. Na osnovu toga, farbanja lakiranja, rezbarenja, sjaja, cijena kuhinja od medijapana se krece od 300-360€.

Furnirani medijapan znaci da se drvo debljine nekih 1-2mm lijepi na medijapan. Ako je od hrasta, bukve (plemenitog drveta), onda je skuplji u odnosu na drvo cetinara. Pogodan je u kombinaciji sa punim drvetom. Cijena kuhinje od ovog materijala bi bila od 400- 450€ po duznom metru. Naravno, uvijek biramo bolje okove i mehanizme, zato garantujemo za sve sto uradimo.

Da li se igrate sa idejom da preuredite svoje kupatilo? Da li želite da napravite više prostora? Zamijeniti tuš kadom ili obrnuto? Da li želite ergonomski i prikladan dizajn? Da li želite da postignete uglađeni izgled u svom kupatilu? Tada biste trebali nazvati Top Dizajn !

NAŠE USLUGE ZA KUPATILO VAŠIH SNOVA

Dizajneri kupatila
Preuređivanje kupatila
Kupatila po meri
Različiti stilovi - tradicionalni, prelazni i savremeni
Ormari po meri
Opremljena sa preko 10+ godina iskustva i istinskom strašću prema dizajnu, naša kompanija pruža svojim klijentima u Crnoj Gori, prilagođena rješenja za kupatila. Angažujte profesionalca koji će dugoročno štedjeti vaše vrujeme, živce i novac!

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako smo nesto preskočili, pitajte jer mi smo tu za vas! Sa vama i uz Vas,Vaš Top Dizajn !

Više na blogu https://registarfirmi.me/blog/izrada-kuhinja-po-mjeri-podgorica

Lokacija

Komentari (9)

 • Alen

  Alen 7 years ago Helpful Review 7

  Strpljivi i detaljni, uvijek su tu da saslusaju zelje klijenata i odgovore na sva pitanja, sve to zajedno dovodi do sjajnih rezultata.

 • Zarko

  Zarko 8 years ago Helpful Review 13

  Upravo je to ono sto mi treba. HVALA !!!

 • Alehandro

  Alehandro 8 years ago Helpful Review 11

  Sve pohvale, za efikasnost, dizajn, expresnost... ja zaista moram da ih pohvalim, sredili su mi cijeli stan i izuzetno sam zadovoljna.

 • 4.5 ciro

  4.5 ciro 8 years ago Helpful Review 9

  Savrsen rad!

 • Bosko

  Bosko 8 years ago Helpful Review 9

  Sjajno i najbolje

 • Budimir

  Budimir 8 years ago Helpful Review 12

  Obozavam njihov rad! Hvala Vam sto ispostujete musterije u bilo kom dijelu Crne Gore....

 • Rodrigo

  Rodrigo 8 years ago Helpful Review 10

  Izuzetni :)

 • Ljiljana

  Ljiljana 8 years ago Helpful Review 11

  Ljudi rade odlicno. Pouzdani, tacni. I sama sam bila iznenadjena.

 • Alisa

  Alisa 7 years ago Helpful Review 10

  Imali smo veliku srecu da naletimo na Namjestaj Đurović zahvaljujuci komentarima koji su ovdje ostavljeni. Divni ljudi, uslaga na svjetskom nivou, veliki profesionalci u svakom pogledu, imaju cijene za svaciJi budzet. Izgradnja kuhinje je veoma stresna, narocito kad se gradi iz inostranstva, ali zahvaljujuci Ivani I Velimiru sve je proteklo savrseno. Zasluzuju sve pohvale.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak08:00 - 17:00
 • Utorak08:00 - 17:00
 • Srijeda08:00 - 17:00
 • Četvrtak08:00 - 17:00
 • Petak08:00 - 17:00
 • Subota08:00 - 17:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Top Dizajn

Spuž bb
81412
Danilovgrad

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 5 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Ilija

Manufaktura/proizvodnja

 • +382 69 054 000

Kontakt osoba .

Manufaktura/proizvodnja

 • +382 67 654 000
Dijeli dalje...