Registar

Sve firme na jednom mjestu!
MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

Hercegovačka 6, Podgorica
Turizam, Turističke agencije

Kod nas većina ljudi se uglavnom još uvek vodi cijenom karata, pa shodno tome se i trudimo da pronađemo jeftine avio karte. Iako još uvek dobar dio putnika koji putuju avionom više praktikuje stari dobri način kupovine karata odlaskom u neku od poslovnica aviokompanija,od kojih na licu mjesta kupuju karte i dobijaju ih "u ruke", danas je ipak najbolji, najjednostavniji i najjeftiniji način za kupovinu jeftinih avio karti onaj preko interneta, jer na taj način se na jednom mjestu u svega par koraka može pronaći najveći broj ponuda različitih turističkih agencija i avio kompanija.

Želite jeftine avio karte za vaše sledeće putovanje? Obezbedićemo vam najjeftinije avio karte za sve relacije koje se nalaze u našem rezervacionom sistemu. Naš avio tim će vam asistirati u odabiru najpovoljnije opcije leta i predložiti najoptimalnije putovanje do željenog odredišta.

Prodaja avio karata se odvija na sledeći način: po prijemu zahtjeva od stranke, naši zaposleni će se potruditi da vam pruže što više detalja o putovanju, koji su vezani za fleksibilnost datuma i vremena letova željene avio kompanije, rasporeda sjedenja u avionu itd., kako bi vam ponudili najbolje rješenje. Naši operateri će Vam u najkraćem roku dostaviti ponudu sa opcijama trenutno raspoloživih mjesta, podatke o detaljima leta, cijeni sa taksama i dodatnim troškovima. Takođe će vam pružiti osnovne informacije o uslovima otkazivanjai promjena avio karte. Kada se odlučite za neku od ponudjenih opcija, agent ce vam dostaviti potvrdu sa konačnom cijenom, opcijom važnosti i rokom uplate. Kada se avio karta izda, u najkraćem roku ćete je dobiti u elektronskoj formi.

Ukoliko planirani put nijeste fiksirali baš za određeni datum, nerijetko se dešava da je let za dan dva ranije ili kasnije od prvobitno planiranog neuporedivo jeftiniji pa se na kraju putnici odluče na promjenu datuma. Postoji mogućnost i kupovine povratnih karata sa otvorenim datumomom povratka (te karte su doduše i nešto skuplje), a cijena zavisi i o danu putovanja (vikendom su karte skuplje nego radnim danima),kao i da li je let u toku dana ili po noći (jeftiniji su noćni letovi). Cijenu uslovljava i vrijeme kupovine karata prije samog leta, odnosno najjeftinije karte su one koje se kupuju najmanje 21 dan prije putovanja, zatim se kako dani odmiču i cijena karata menja ka naviše, da bi na kraju najskuplje bile one karte (ukoliko ih uopšte ostane) koje se kupuju neposredno pred putovanje.

Svaka avio kompanija na svojoj internet stranici ima program, koji jednostavno, korak po korak vodi ka rezervaciji i konačnoj kupovini avio karte. Potrebno je naglasiti da su rezervacije besplatne i nisu obavezne, no ukoliko se ne izvrši plaćanje u određenom roku, rezervacija prestaje da važi. Rezervacije najčešće važe između 3 i 7 dana, odnosno od dana prijave rezervacije, no kada su u pitanju promotivne cijene, rok važenja može biti i samo 24 časa.Rezervacija čuva mjesto u avionu, no to ne znači da su na taj način i eventualne promjene cijena karte isključene, avio kompanija u svakom trenutku zadržava diskreciono pravo da promeni cijene koju je svako dužan platiti bez obzira što je rezervacija načinjena i prije postavljanja nove cijene, a kada je karta konačno plaćena dalja povećanja cijena više nisu bitna, iz tog razloga proizilazi jasan zaključakda ne treba rizikovati, odnosno odmah nakon rezervacije i platiti čitav iznos karte i na taj način sigurno izbjeći svaku mogućnost eventualnih poskupljenja.

Maltene sve aviokompanije primaju kreditne kartice, pa je i procedura plaćanja izuzetno jednostavna. Nakon što ste izvrši on-line rezervacija, dobije se potvrda rezervacije avio kompanije na privatan e-mail kupca/putnika. Aviokompanija izvršava autorizaciju kartice preko banke čiji je kupac klijent, nakon koje ukoliko je sve u redu (ispravno uneseni podaci, broj kartice, neophodan novčani iznos na računu za cijenu karte) na istu e-mail adresu stiže tzv. voucher (potvrda) avionske karte koja se samo odštampa i prilikom check-ina od strane službenika aviokompanije sa kojom se leti zamenjuje za prave karte. Na tom voucheru osim imena i prezimena putnika, destinacije i datuma leta stoje i određeni uslovi putovanja poput trajanja leta, dozvoljene prtljage, aerodromske takse ili kakav se obrok može očekivati prilikom leta.

Lokacija

Komentari (3)

 • stevan

  stevan 7 months ago Helpful Review 5

  Najjeftiniji, najsigurniji, najljubazniji i sve NAJ NAJ !

 • cole

  cole 6 months ago Helpful Review 3

  Dovoljno je samo da se javite, sve ostalo je opusteno uzivanje .

 • mirko

  mirko 6 months ago Helpful Review 4

  Izuzetno profesionalni i brzi, Kvalitetna usluga!

Postavljanje komentara

Zahtijev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1526.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1526.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Hercegovačka 6
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 5 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place