Registar

Sve firme na jednom mjestu!

Glavne poslovne aktivnosti su:

Veleprodaja nafte i naftnih derivata poslovnim i privrednim subjektima u Crnoj Gori.Takođe, vršimo i usluge snabdijevanja gorivom u pomorskom i vazdušnom saobraćaju. Maloprodaja preko mreže benzinskih stanica i jahting servisa koje posluju pod EKO zaštitnim znakom u Crnoj Gori. EKO benzinske stanice su moderni prodajni objekti koji nude širok spektar usluga. Pored prodaje naftnih derivata u svom sastavu imaju i prodavnice robe široke potrošnje, auto kozmetike, ulja i maziva.
Istraživanje nafte i gasa u Crnoj Gori (u podmorju i na kopnu).

Jugopetrol nudi svojim potrošačima širok spektar visokokvalitetnih goriva i ulja i na taj način doprinosi zaštiti životne sredine, a u našoj ponudi se nalazi i roba široke potrošnje.
Naša kompanija se gorivom snabdijeva uglavnom iz rafinerija Hellenic Petroleuma. Stalno pratimo kvalitet goriva (u rafineriji, u brodu prije istovara, tokom njegovog skladištenja i distribucije) i na taj način kupcima obezbjeđujemo gorivo vrhunskog kvaliteta. Jugopetrol, takođe, poklanja pažnju kvalitetu i u svojim reklamnim kampanjama, koristeći slogan: "Sipajte kvalitet!"
Ulja i goriva, po najvišim međunarodnim standardima, su i danas najbolji pokazatelj da EKO znači samo jedno – zadovoljstvo na putu.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: JUGOPETROL
Šifra: 4191.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: JUGOPETROL
Šifra: 4191.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Jugopetrol

Stanka Dragojevića b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 7 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place