KOMIC D.O.O.

Proleterska 35, Podgorica
Trgovina, Hrana i piće, Kartonska ambalaža i kutije
PIB: 02172135

Kartonske kutije i kartonaža Crna Gora:

Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge "KOMIC" d.o.o. osnovano je 14.08.2002. godine. Bavimo se proizvodnjom kartonske ambalaže od valovite lepenke za prehrambenu i neprehrambenu industriju.

 • Preduzeće "KOMIC" d.o.o. funkcioniše u okviru sledećih oblasti:
 • Proizvodnja kartonske ambalaže: troslojne i petoslojne kutije, ostala kartonska ambalaža.
 • Oblast prometa: direktan promet preko sistema velikoprodaje u Podgorici (distributivni centar)
 • Oblast stručno-administrativna: komercijalna i finansijska služba
 • "KOMIC" d.o.o. posjeduje i vozni park, tako da razvoj sistema sopstvenog prevoza omogućava tačnost i sigurnost u svakoj isporuci.
 • "KOMIC" d.o.o. predstavlja pouzdanog partnera velikom broju kupaca ambalaže.

Proizvodnja transportne ambalaže:Podjela kutija po načinu izrade:-štancane kutije, -sloterisane - amerikan kutije.Štancane kutije: -kutije sa automatskim dnom, -displej kutije, -kutije (gajbice) za voće i povrće, -kaširane kutije (presvučene hromokartonom ili kunsdrukom). Štampamo kutije do 3 boje u jednom prolazu.

Komercijalna ambalaža:Osnovne tehničke karakteristike:-ofset tehnika štampe sa konvencionalnim i hibridnim bojama-štampa u 5 odosno 6 boja sa lakiranjem u jednom prolazu (in line)-primena ofset laka, vododisperzionog(sjajni, mat ili sedefasti) i UV laka-parcijalno lakiranje, lakiranje u celosti , postizanje efekata parcijalnog sjajnog ili parcijalnog mat lakiranja -štampanje flekso zlata odnosno srebra-primena AM ili FM rastera u štampi-štancanje komercijalnih hromokartonskih kutija od jednostavnih do najsloženijih rasklopa-štancanje rasklopa kutija sa pregovanjem-ljepljenje komercijalnih kutija: linijsko, 2, 4 i 6 tačaka.

Grafički dazajn i priprema proizvodnje:

 • Operativna priprema:

Operativna priprema proizvodnje sastoji se iz studija za pripremu štampe i odeljenja za projektovanje ambalaže i izrade probnih uzoraka i izrade forme za štancanje.U studiju za pripremu štampe izrađuju se forme za dve različite tehnologije otiskivanja:-za ravnu ofset,-visoku flexo štampu.Forme za ofset izrađuju se na CTP sistemu Lucher pomoću kojeg se osvetljava FM, AM raster različitih linijatura i oblika rasterske tačke IcPlate.Forme za flexo štampu na valovitom kartonu se oscetljavaju na mašini za osvetljavanje fotopolimernih formi BASF i razviju na mašini za razvijanje istih BASF, gde se kao kopirni predložak koristi grafički film. Film se osvetljava na osvetljivaču DOLEV 800 koji se kontroliše denzitometrijskim uređajem IcFilm.U odeljenju za projektovanje ambalaže kreiraju se rasklopi kutija koji dimenziono i estetski zadovoljavaju zahtjeve kupaca. Ambalaža se projektuje pomoću specijalizovanog softvera DieCad koji je kompatibilan sa uređajem za izradu probnih uzoraka AquaJet i mašinom za sječenje i savijanje noževa Coil Mate, kao i laserskim uređajem za isecanje šperploče kao nosioca forme za štancanje.

sertifikatkomic

Kartonske kutije - troslojne A5

Namjena: mogu se koristiti kao kutije za slanje pošiljki, kutije za skladištenje i odlaganje, kao i u bezbroj drugih namena. Izradjene su od troslojnog kartona. Nosivost do 20kg.

Kartonske kutije - petoslojne strong

Namjena: Kutije za pakovanje teških i kabastih stvari, registratora, knjiga, elektricnih uredaja i sl. Koriste se kao transportna ambalaža, za skladištenje i kao kutije za selidbe. Mogucnost višekratne upotrebe. Rukohvati za nošenje. Nosivost 30kg.

Kutije za arhivu sa poklopcem

Kutije za pakovanje registratora i kancelarijskog pribora. Kutija se sastoji iz donjeg dela od petoslojnog kartona i poklopca od troslojnog kartona. Staje 5-8 kartonskih registratora. Nosivost 40 kg.

Kartonske kutije - troslojne A4

Kutije pravljene za pakovanje papirnih proizvoda A4 formata, mogu se koristiti kao kutije za slanje pošiljki, kao kutije za odlaganje i skladištenje razne robe. Izradjene su od kvalitetnog troslojnog kartona. Nosivost do 20kg.

Kartonske kutije - petoslojne universal

Kutije za selidbu, kartonske kutije Univerzalna kutija za sve vrste pakovanja. Izradjene su od jakog petoslojnog kartona i mogu se dodatno ojacati sa troslojnim kartonskim tablama 59x39cm. Idealne su za selidbe, skladištenje i kao transportna ambalaža. Mogucnost višekratne upotrebe. Rukohvati za nošenje.Najcvršce kutije u ponudi.Nosivost 40kg.

Kartonske kutije za flaše 6/1

Kartonske kutije za pakovanje 6 flaša od 1 litar. Uz kutiju ide i sace odnosno karton koji razdvaja flaše.Kutije su izradjene od troslojnog kartona.

Kartonske kutije - troslojne large

Kutije za pakovanje kabastih stvari, odece i sl. Koriste se kao transportna ambalaža, za skladištenje, i kao kutije za selidbu. Mogucnost višekratne upotrebe. A klasa troslojnog kartona.Nosivost 20kg.

Petoslojne kutije

Kutija za pakovanje srednje teških stvari, aparata i uredjaja. Pogodne su kao kutije za selidbe, kutije za slanje pošiljki, kutije za odlaganje i skladištenje i u bezbroj drugih namjena. Izradjena je od petoslojnog kartona. Nosivost do 40kg.

Kartonske kutije - petoslojne white

Kutije za pakovanje težih stvari.Kutije su izradjene od petoslojnog kartona bijele boje spolja a sive sa unutrašnje strane. Najcešce se koriste kao ambalaža za slanje pošiljki i skladištenje. Nosivost do 40 kg.

Kartonske kutije -troslojne standard

Kutije za opštu upotrebu i pakovanje težih i lomljivih stvari: knjiga, posudja i slicno. Koriste se kao transportna ambalaža, za skladištenje i kao kutije za selidbe.Mogucnost višekratne upotrebe.Nosivost 20kg.

Kartonske table

Kartonska tabla od troslonog kartona dimenzije 1200mm x 800mm prvenstveno namenjena za paletiranje euro paleta, kao i za razna oblaganja i zaštite.

Samosklopive kutije

Samosklopive kutije od troslojnog mikrovala specijalno dizajnirane gde je dno i dve bocne strane duplirano što ih cini idealnim za slanje osetljivih pošiljki. Idealne su za slanje pošiljki kurirkim službama.

Svim radnim danima osim NEDELJE!Kontakt tel: +382 68 033 998

Lokacija

Komentari (3)

 • ZORAN KOSTIC

  ZORAN KOSTIC 8 years ago Helpful Review 25

  Potreban nam je vas e-mail da mozemo da Vas kontaktiramozoran KOSTICCOMPANIJA YA PROIZVODNJU VALOVITE LEPENKA NORT - CARTON - JAGODINA

 • Mirjana

  Mirjana 5 years ago Helpful Review 68

  Dobar dan,
  Zanima me da li Vi prodajete kartonske lepenke 1mm i ako prodajete koja je cijena? Takodje bi me zanimale kufije 31x31cm, 18x24cm, 14x20, 23x 32cm? Ako imate da mi posaljete cijene. Hvala

 • Mladen

  Mladen 3 years ago Helpful Review 9

  Poštovani, zanima me da li pravite kartonske kutije za obuću i koja je cena ako ih pravite?

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak09:00 - 17:00
 • Utorak09:00 - 17:00
 • Srijeda09:00 - 17:00
 • Četvrtak09:00 - 17:00
 • Petak09:00 - 17:00
 • Subota09:00 - 17:00
 • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

KOMIC D.O.O.

Proleterska 35
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Mirza Ramujkić

 • +38268010009
 • +38220221128

Kontakt osoba Mirza Ramujkić

 • +38268010009
 • +38220221128
Dijeli dalje...