Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MALIKA D.O.O

Šusanj bb, Bar
Građevinarstvo, Bravarija
PIB: 02957400

Višegodišnja garancija, povoljne cijene, dugogodišnje iskustvo,brza i kvalitetna isporuka proizvoda je odlika našeg preduzeća iz Bara.

Zelimo da Vam predstavimo našu firmu koja se već dugo godina bavi izradom svih vrsta kovane bravarije.Firma je osnovana 01.02.2005.godine.Sve radove vršimo po želji. Vi birate između gotovih primjeraka ili sa našom pomoći i savjetom stvarate nove, individualne primjerke, po Vašoj želji i potrebi.Mi nismo firma koja se bavi bravarijom, mi smo mnogo više od toga, odnosno, želimo da budemo mnogo više od toga.

Iz bogatog programa izdvajamo:

- Vlastita izrada kovanih elemenata- Kovanje različitih oblika vrhova, završetaka i elemenata- Ručno iskivanje i obrada materijala za izradu ograda i elemenata- Sve vrste ograda, kapija, gitera- Kombinacija sa inox materijalima- Čelične konstrukcije, rampe, klizna vrata za hale, skladišta i proizvodne pogone- Izrada industrijskih ograda od talasastog pletiva i istegnutog metala- Svi drugi bravarski poslovi.

Naša je želja da prostor u kome primjenjujemo naše proizvode pretvorimo u ambijent koji je ugodan za svakodnevni boravak, mi želimo da od bravarije stvorimo umjetnost, te da svaki naš rad bude jedno umjetničko djelo.

Lokacija

Komentari (1)

  • Ivan

    Ivan 8 years ago Helpful Review 13

    Kvalitet, stručnost i organizacija posla je nešto sa čim stvarno treba da se pohvalite.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Šusanj bb
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 7 ?
Pošalji poruku

Kontakt osoba Malika

  • +382 69 033 666
Dijeli dalje...