Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

Studentska bb, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Kozmetički salon
PIB: .

KOZMETIČKI SALON PODGORICA. Kozmetički salon se nalazi u Podgorici. U svom prijatnom ambijentu nudi Vam sve vrste kozmetičkih tretmana po veoma pristupačnim cijenama.

Iz ponude izdvajamo :

  • KAVITACIJA - skidanje masnih naslaga i celulita
  • LPG TRETMAN
  • ANTI CELULIT MASAŽE
  • JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA
  • MEZOTERAPIJA
  • SVILENE TREPAVICE
  • MAKE UP
  • FILERI, BOTOKS, SILIKONI...

U kozmetičkom salonu nudimo uslugu prilagođenu karakteristikama svakog pojedinog klijenta. Pazeći i prateći trendove, stvaramo uslugu čiji rezultat je prilagođen karakteristikama kože, izgledu lica i osobnosti svakog našeg klijenta. Znamo da je dobar izgled kombinacija stila, naglašenosti na osobnoj prirodnoj ljepoti svakog od nas sa daškom osobnosti i prirodnosti.Prošli smo razne obuke i treninge, pratimo trendove na tržištu kozmetike i konstantno se usavršavamo, kako bi razvili znanje i našu kreativnost, te da bi mogli pružiti uslugu čiji rezultat je jedinstveno personalizovan pristup i odlični rezultati.

[fig0]

Nudimo Vam kozmetičke tretmane od glave do pete. Tretmani lica i tijela učiniće da Vaša koža izgleda njegovana, ljepša i mlađa. Kako bi Vaša stopala i ruke bili nježni poput svile, prepustite se čarima naših tretmana pedikira i manikira uz pilinge, ulja i masaže koji će otkloniti umor, nahraniti i omekšati Vašu kožuNjega Lica : I pored redovne kućne njege sa pažljivo odabranim preparatima, neophodni su i povremeni profesionalni tretmani lica. Samo temeljno očišćene pore koži daju maksimalnu mogućnost da apsorbuju djelotvorne supstance iz preparata. Klasični tretman obuhvata čišćenje kože lica, piling, masažu lica, vrata i dekoltea, masku i kremu koje odgovaraju Vašem tipu kože.Depilacija : uklanjanje malja sa lica i tijela u Modnom studiju Maja, profesionalno i temeljno se uklanja prirodnim voskom za jednokratnu upotrebu. Zbog niske tačke topljenja bezbjedan je kod osjetljive kože. Preporučuje se osobama sa proširenim venama i kapilarima.Radimo sve vrste depilacija nogu, prepona (brazilska), ruku, stomaka, nausnica, korekcija obrva i druge.Manikir i pedikir : Vaše njegovane ruke i prelijepi nokti su ono što drugi prvo primete.Mi radimo:Klasičan manikir i spa manikir OPI,Zaštitni gel na prirodnim noktima,Izlivanje i nadogradnja gelom, trajni French,Lakiranje,Masaža ruku,Parafinsko pakovanje,Estetski i medicinski pedikirMasaža : Jedan od najstarijih tretmana njege u svim kulturama svijeta. U prijatnom ambijentu uz pravilan odabir eteričnih ulja, profesionalna masaža djeluje podjednako na tijelo i duh. U našem salonu možete dobiti masažu cijelog tela i anticelulit masažeSolarijum : Izuzetno prijatnog i osvežavajućeg ambijenta u našem studiju dobijate zdravo sunčanje. One daju brže i vidljive rezultate, a da pritom ne štete vašoj koži,ne izazivaju crvenilo tj. ne isušuju i ne narušavaju prirodni kolagen vaše kože.

Japansko iscrtanje obrva

Anti celulit tretmani : kavitacija, termo ćebe, elektrostimulacije, LPG

Trajna šminka

Brinemo o vama i pružamo Vam vrhunsku uslugu uz kvalitetnu kozmetiku renomiranih svjetskih proizvođača. Nakon tretmana u našem kozmetičkom salonu izgledaćete ljepše i mlađe, a osjećaćete se bolje i ugodnije u svojoj koži. Kozmetiki salon je oaza mira i potpunog opuštanja, a bijeg od svakodnevnog stresa.

Lokacija

Komentari (2)

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1545

.

Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MJESTO ZA VAŠU REKLAMU
Šifra: 1545.

Kontakt strana

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak08:00 - 20:00
  • Utorak08:00 - 20:00
  • Srijeda08:00 - 20:00
  • Četvrtak08:00 - 20:00
  • Petak08:00 - 20:00
  • Subota08:00 - 20:00
  • Nedjeljane radimo

Kontakt podaci

Studentska bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 2 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...