Registar

Sve firme na jednom mjestu!
VALERY HOME CARE

VALERY HOME CARE

Vranici bb, Podgorica
Usluge, Kucna njega

POMOĆ U KUĆI PODGORICA Posjedujemo sve neophodne kvalifikacije radnog osoblja za pružanje usluga njege starih,iznemoglih,pokretnih,delimično pokretnih, i nepokretnih lica.

KUĆNA NJEGA

Svi relevantni podaci ukazuju na to da stanovništvo u Crnoj Gori sve više stari i da je sve veći broj osoba koji ima potrebu za njegom u udobnosti vlastitog doma.Izaberite najbolje za Vaše bližnje. Vaši najmiliji su brinuli o Vama kada su Vam bili najpotrebniji i sada želite da im uzvratiti najboljom njegom.Ubrzani tempo života i svakodnevne radne obaveze Vam uskraćuju neophodno vrijeme koje Vam je potrebno za njegu Vaših najbližih i zato postoji naša Agencija da Vam na jedno mjesto pruži apsolutnu podršku. Naše stručno medicinsko osoblje pružiće najkvalitetniju njegu u svim situacijama kada su Vam pomoć i medicinska njega potrebni:

Previjanje i prevencije dekubitusa

Mjerenje krvnog pritiska i šećera u krvi, davanje injekcija, infuzija i prepisane terapije

Održavanje lične higijene i mjenjanje pelena kod nepokretnih osoba

Nabavka i priprema obroka, hranjenje

Pozovite nas, posjedujemo kvalifikovane i provjerene osobe koje pružaju potrebnu pomoć i kvalitetnu njeguzdravstveno ugroženoj, nemoćnoj ili starijoj populaciji.

POMOĆ U KUĆI

Da li je Vaš dan isuviše kratak ? Da li Vaš dan opet ima premalo sati da sve postignete ?Sigurno se često pitate kako kvalitetno obavljati dvostruki ili višestruki posao? Odgovor je – vrlo teško, jer negdje morate zakazati.Osigurajte čist i mirišljav dom za sebe i svoje najdraže. Odaberite naše programe povremenog profesionalnog čišćenja i održavanja vaših prostora bilo da se radi o stanu, kući, apartmanu ili pomoćnim prostorijama. Ukoliko planirate proslavu, svadbu ili neku drugu svečanost, useljenje, prodaju stana ili vam dolaze posebni gosti ovo je prava ponuda za vas. Ako ste jednostavno umorni i pretrpani poslovnim obvezama, a želite čist životni prostor, javite nam se. Olakšaćemo i pomoći Vam sa svakodnevnim poslovima čišćenja, kuvanja, spremanja i svim drugim poslovima u kući. Pomoć u kući nije uvjek luksuz, već i ušteda Vašeg dragocjenog vremena koje želite da provedete sa porodicom i Vama važnim ljudima. Na raspolaganju smo Vam kad god Vam je to potrebno i na period koji vi želite. Svako domaćinstvo je jedinstveno i zahtijeva poseban pristup. Usluge čišćenja su prilagođene ubrzanom tempu i načinu života. Prepustite taj posao nama, a svoje slobodno vreme iskoristite na druge, važnije stvari u životu.

ČUVANJE DJECE

Pronalazak prave osobe koja bi se povremeno brinula o Vašem djetetu odgovoran je zadatak! Zato našim klijentima garantujemo visoki kvalitet naše usluge - sve naše Bebisiterke ispunjavaju najviše standarde brige za Vaše dijete. Agencija Valery Home Care, oprezno bira svoje osoblje - uz pomoć stručnog tima. školovanog.Selektiramo samo najbolje za brigu o Vašim mališanima.

Za šire informacije posjetite Naš websajt.

Lokacija

Komentari (1)

  • Suzana

    Suzana 1 year ago Helpful Review 4

    Kada se zadesite u situaciji da su Vam potrebne profesionalne usluge bilo pomoci u kuci, ili cuvanja djece vjerovatno ste na prvu odlucili da ukucate na google i informativno pogledate ko to sve radi.Moja je pretraga bila jednostavna, Valery Home Care zasluzuje da bude medju prvima.

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Vranici bb
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place