Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MERMER A.D.

Druge dalmatinske bb, Danilovgrad
Građevinarstvo, Materijali

Mermer a.d. – Danilovgrad je najstarije i najveće preduzeće u Crnoj Gori koje se bavi eksploatacijom i obradom kamena. Sa radom je počelo prije više od 50 godina i od male zanatske radionice preraslo u kombinat koji je zapošljavao nekoliko stotina radnika. Kroz svoj istorijat preduzeće je prošlo više organizacionih i vlasničkih transformacija, tako da je danas – Akcionarsko društvo sa većinskim inostranim kapitalom i sa oko 85 zaposlenih.

Trenutno, Mermer a.d, vrši eksploataciju kamena na ležištu „Maljat“, za koje ima koncesije, a aplicirao je za koncesije na još dva ležišta. Mermer a.d, ima dvije proizvodne jedinice: Rudnici i Fabrika. Pored eksploatacije arhitektonsko-građevinskog i tehničko-građevinskog kamena, koja se obavlja sa najsavremenijom opremom i metodama kako se radi u evropskim ležištima kamena, kompanija se bavi i obradom kamena, tj. izradom velikog broja proizvoda od kamena, sa bogatom lepezom obrada.
Mermer u svojoj Fabrici ima svu potrebnu opremu za obradu kamena, na kojoj može da uradi vrlo zahtjevne poslove za svoje partnere.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MERMER A.D.
Šifra: 3341.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MERMER A.D.
Šifra: 3341.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Mermer a.d.

Druge dalmatinske bb
81410
Danilovgrad

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 10 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...