Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MND MISELJIC D.O.O.

Ulica Budoška br. 32, Niksic
Auto svijet, Auto servis

Mi smo porodična firma, nastala početkom osamdesetih kao zanatska radnja čija je osnovna djelatnost na početku bila zavarivanje i limarski radovi na vozilima.Kako su godine prolazile, polako smo se širili i koračali sa nivoa na nivo da bi danas bili jedna od najvećih firmi ovog tipa u našem gradu i firma u koja je postala prepoznatljiva po preciznošću, stručnosti i odnosu prema klijentima. Bavimo se uvozom i distribucijom motornih ulja,auto filtera,auto sijalica,metlica brisača,auto opreme i kozmetike,auto djelova,profesionalnih alata i opreme za autoservise kao i uvozom vozila.
Servis za auto limariju,lakiranje,mehaniku,elektriku,dijagnostiku,vulkanizerske usluge.

Godine koje su iza nas, broj klijenata koji neprestalno raste, opremljenost našeg servisa kao i broj brendova koje zastupamo govore dovoljno o tome koliko smo ozbiljni u svom poslu i koliko smo usresređeni na tačnost u poslu, zadovoljstvo korisnika naših roba i usluga i konstantno stručno usavršavanje u našoj oblasti.

Uostalom, posjetite nas i uvjerite se u nivo kvaliteta kako brendova koje zastupamo tako i usluga koje pružamo u našem auto servisu.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

MND Miseljic

Ulica Budoška br. 32
81400
Niksic

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 5 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place