Registar

Sve firme na jednom mjestu!

MONOLITH D.O.O

Prve Proleterske bb, Budva
Građevinarstvo, Inženjering

Poslovanje kompanije MONOLITH karakterišu stručnost, posvećenost, inovativnost i partnerstvo. U potpunosti posvećena primjeni profesionalnih standarda i razumijevanju potreba svojih klijenata, ova kompanija je stekla renome pouzdanog partnera, a tome u prilog govori mnoštvo zadovoljnih klijenata.

MONOLITH DOO nudi najbolje timove inženjersko-arhitektonske i građevinske struke, timove za dizajn i redizajn enterijera, ali i timove za izvođenje zanatskih radova, čiji je imperativ ostvarivanje visokog kvaliteta izgradnje u svim fazama projekta.

Orijentisani na primjenu standarda u zaštiti životne sredine, stvaranje prijatnog egzistencijalnog ambijenta i izgradnju modernog životnog prostora, garantujemo visok nivo fleksibilnosti i potpunu orijentisanost ka klijentima.

U projektovanju eneterijera vodimo se zahtjevima klijenta, uz pružanje kompletne stručne i tehničke podrške, savjetovanje, oblikovanje i usaglašavanje želja, vizija i mogućnosti prostornog uređenja.

U svom radu primjenjujemo različite stilove savremenog uređenja enterijera, od ultra modernih, luksuznih stilova, mediteranskog minimalističkog uređenja do projektovanja shodno potrebama i mogućnostima klijenata. Bez obzira na budžetske predispozicije klijenata, naš rad je uvijek usmjeren na isticanje elegancije prostora i stvaranje prijatnog životnog, poslovnog i prostora za turističko-smještajne i druge svrhe.

Angažovani smo u raznim fazama projekta, od cjelokupnog projektovanja i izgradnje, dizajna i redizajna enetrijera, postavljanja hidro i termo izolacije i sprovođenja svih vrsta zanatskih radova.

Projektovanje i izvođenje radova do završetka enterijernog uređenja počinje u sivoj fazi projekta, u fazi završetka tzv. grube gradnje, a nakon izvođenja svih zanatskih radova, završava se predajom ključa u ruke klijentu.

Planiranje i projektovanje eksterijera rade naši stručni timovi arhitektonsko-građevinske struke. Orijentisani smo na izgradnju privatnih stambenih objekata, kuća i vila veličine od 300 do 500 m 2 , po sistemu “ključ u ruke”.

Pored navedenog, radimo rekonstrukciju i adaptaciju postojećih stambenih objekata i hotela, postavljanja hidro i termo izolacije, izradu svih vrsta fasada (demit fasade, kamena vuna), postavljanje krovova (izvođenje svih pokrivačkih radova), izvođenje svih vrsta molerskih radova i različitih tehnika moleraja, kompletan inženjering bazena za kupanje.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MONOLITH D.O.O
Šifra: 2009.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MONOLITH D.O.O
Šifra: 2009.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Prve Proleterske bb
85310
Budva

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 6 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place