Registar

Sve firme na jednom mjestu!

APOTEKA MONTEFARM RIBNICA

Aleksandra Puškina 2, Podgorica
Ljepota i Zdravlje, Apoteke

Ustanova vrši nabavku i distribuciju lijekova i medicinskog materijala svim javnim zdravstvenim ustanovama, kao i građanima, preko svojih apoteka.Republički fond za zdravstvo usvaja listu lijekova koje idu na teret Republičkog fonda za zdravstvo, koji se u apotekama građanima mogu izdati na recept propisan od strane ljekara bez naplate. Ljekovi izdati na recept se fakturišu Republičkom fondu za zdravstvo na osnovu vjerodostojnog dokaza o izdatom lijeku (prilog uz fakturu recept). Ostali lijekovi kao i pomoćna ljekovita sredstva, parafarmacija plaćaju građani, isti se ne fakturišu Fondu za zdravstvo.

Proteklih godina postojanja ZUACG "Montefarm" karakteriše izuzetna stabilnost, sigurnost i kvalitet te nadasve kontinuitet u snabdijevanju lijekovima, što je predstvljalo bitan faktor političko - ekonomske i socijalne stabilnosti i sigurnosti sistema, drzave i stanovništva, uprkos teškim i često dramatičnim izazovima i iskušenjima kroz koje je ova država prolazila.

U dosadašnjem periodu, od osnivanja do danas u apotekama ZUACG "Montefarm" kao i u javnim zdravstvenim ustanovama nikada nije bilo dramatičnih nestašica poremećaja ili propusta, nikada nije isporučen ili pušten u promet lijek zbog kojeg bi doslo do ugroženosti zdravlja građana, zahvaljujući prije svega svojem stručnom farmaceutskom kadru, koji se u svim slučajevima nabavke i distribucije lijekova vodio osnovnom činjenicom da je lijek kvalitetan, siguran i efikasan.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 20 240 871 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: APOTEKA MONTEFARM RIBNICA
Šifra: 5113.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: APOTEKA MONTEFARM RIBNICA
Šifra: 5113.

Kontakt strana

Kontakt podaci

Apoteka Montefarm Ribnica

Aleksandra Puškina 2
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 10 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place