Registar

Sve firme na jednom mjestu!
MULTIPRINT D.O.O

MULTIPRINT D.O.O

Bulevar 24.Novembra, Bar
Elektronika i IT usluge, Računari i oprema

Preduzeće Multiprint je osnovano 01.07.1998.god.

Bavimo se odrzavanjem i prodajom informaticke i biro opreme, potrosnog i kancelarijskog materijala. U okviru preduzeca Multiprint postoje i cetiri poslovne jedinice i to: Multiprint Office, Multiprint-Samsonite, Multiprint servis, Multiprint Internet centar i Multiprint-computer shop

Multiprint Office – je osnovan 01.08.1998.godine. Bavi se prodajom informaticke i biro opreme, potrosnog i kancelarijskog materijala.

Multiprint – Servis Birotehnicke opreme – je osnovan 01.08.1998.god. i pruza usluge odrzavanja i opravke fotokopi aparata, pisacih masina, stampaca, skenera.

Multiprint Samsonite – je osnovan 01.03.2001.god. Vrsi prodaju orginalnih Samsonite proizvoda. U našoj prodavnici naci cete veliki izbor kofera, putnih i poslovnih torbi, aktovke, zenske i muske tasne, torbe za lap top racunare, rance, djeciji i skolski program kao i koznu galanteriju.

Multiprint – Servis Racunara – osnovan je 01.02.2000.god. i u njemu se vrsi odrzavanje i opravka kompletne racunarske opreme.

Multiprint –P Shop – knjizara u kojoj cete naci sve sto Vam je neophodno za rad i poslovanje. Ovdje mozete pronaci sirok asortiman kancelarijskog materijala, laptopova, stampaca i ostale elektronike kao i usluge fotokopiranja.

Multiprint Office – PODGORICA posluje od Januara 2003. godine. Komercijala i prodaja na teritoriji Podgorice i sire.

Multiprint Internet centar – je osnovan 01.01.2002. god. Bavi se prodajom internet sati kao i pruzanjem usluga internet caffe-a, kompjuterskom igraonicom. Vrsi usluge fotokopiranja, skeniranja i stampanja materijala.

I konacno, 01.03.2008. godine otvaramo ekskluzivni maloprodajni objekat „Multiprint – Computer Shop“ od 94 m2, u samom centru grada i to je vrijeme nase ekspanzije. Rasli smo, razvijali se, ucili i mijenjali se. U tom periodu tim preduzeća „Multiprint“ brojao je 25 zaposlenih. Vecina zaposlenih je u timu od samog osnivanja i prvih pocetaka rada preduzeca.

Lokacija

Postavljanje komentara

Zahtjev za verifikaciju

Možete da nas kontaktirate na broj telefona +382 69 069 983 i da nam izdiktirate podatke za profil:
Naslov: MULTIPRINT D.O.O
Šifra: 2169.


Druga opcija je da nam pošaljete email i da u poruci navedete podatke za profil:
Naslov: MULTIPRINT D.O.O
Šifra: 2169.

Kontakt strana

Kontakt podaci

MULTIPRINT

Bulevar 24.Novembra
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 5 + 8 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place