Registar

Sve firme na jednom mjestu!

RESTORAN GURMAN

Maršala Tita bb, Bar
Turizam, Restorani
PIB: 02332230

Nacionalni restoran "Gurman" u Baru idealno je mjesto za svakoga ko traži kvalitetan i ukusan obrok i prijatan ambijent. Bogata ponuda restorana prepoznaje se kroz čitav niz različitih jela pripremljenih od strane kulinarskih majstora.

Nacionalni restoran "Gurman" već godinama je poznat kao jedan od najboljih restorana u Baru. U raznolikoj ponudi nacionalnog restorana objedinjeni su tradicionalni crnogorski specijaliteti, sa posebnim akcentom na ribu i plodove mora kao nezaobilazni obrok u svakom primorskom gradu, pa tako i u Baru. Osim tradicionalnih crnogorskih jela, nacionalni restoran "Gurman" na svom meniju ima čitav niz različitih obroka. Odgovorićemo na sve zahtjeve i ugoditi svačijem ukusu. Nudimo Vam širok spektar ukusnih jela - supe, čorbe, pečenje, roštilj, riba, morski plodovi, kuvana jela i još mnogo toga.

Nacionalni restoran "Gurman" u Baru pogodno je mjesto bilo da želite da organizujete poslovni ručak ili okupite porodicu da zajedno uživate u raznim specijalitetima i provedete ugodno zajedničko vrijeme. Posjetom našem nacionalnom restoranu možete očekivati samo najbolje. "Gurman" uspješno prenosi crnogorsku tradiciju na tanjir. Bilo da želite neki od toplih obroka i birate jelo "sa kašikom" ili ipak ste ljubitelj mediteranske kuhinje i želite tradicionalno jelo od ribe i morskih plodova, nacionalni restoran "Gurman" pripremiće za Vas kvalitetan obrok i obilne porcije. Pored ukusnih obroka, u našem nacionalnom restoranu možete probati i najrazličitije vrste vina, a posebno bi smo se pohvalili velikim izborom kada je riječ o domaćim crnogorskim vinima. Svim gostima garantujemo prijatnu atmosferu i kvalitetnu uslugu ljubaznog osoblja nacionalnog restorana.

Nacionalni restoran "Gurman" iz Bara, savršeno je mjesto za sve koji su u potrazi za kvalitetnom tradicionalnom kuhinjom i gurmanskim uživanjem. Sjajna hrana, pristupačne cijene i prijatan ambijent - nacionalni restoran "Gurman"!

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak07:00 - 00:00
  • Utorak07:00 - 00:00
  • Srijeda07:00 - 00:00
  • Četvrtak07:00 - 00:00
  • Petak07:00 - 00:00
  • Subota07:00 - 00:00
  • Nedjelja07:00 - 00:00

Kontakt podaci

Maršala Tita bb
85000
Bar

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 5 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...