Registar

Sve firme na jednom mjestu!

NAMOS

Cetinjski put b.b., Podgorica
Dom i bašta, Saloni namještaja

"Namos Dajković Company" je firma osnovana 1994. godine i prvo je privatno preduzeće na teritoriji Crne Gore koje se bavi prodajom namještaja. Možemo reći da smo danas vodeća firma u ovom segmentu privrede i predstavljamo najvećeg distributera namještaja u regionu

Naš izložbeni salon se nalazi na 4200m2 i ujedno je i najveći specijalizovani izložbeni prostor namještaja u državi u kojem je predstavljen širok spektar proizvoda namijenjen za opremanje različitih prostora.

Prema poslednjoj statistici firma "Namos Dajkovic Company" je 72. najprofitabilnije preduzeće u Crnoj Gori sa 84 zaposlenih. Naši partneri su najveći proizvođači namještaja iz Slovenije, Hrvatske, Italije, Poljske i Srbije.

Firma je koncipirana na način da ima odvojene sektore zadužene za određene segmente prodaje, komercijale, projektni biro, služba transporta, sektor reklamacija, marketing, sektor veleprodaje.

Trudimo se da zadržimo renome koji smo stekli i opravdamo kvalitet onog što nudimo kako bi se naši kupci uvjek vraćali na pravo mjesto.

Lokacija

Povezani profili

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Cetinjski put b.b.
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 3 + 8 ?
Pošalji poruku
Dijeli dalje...