Registar

Sve firme na jednom mjestu!
HOTEL NEW STAR

HOTEL NEW STAR

Kralja Nikole 106, Podgorica
Turizam, Hoteli

Pored luksuzno opremljenih soba i apartmana, pružanja kvalitetnih usluga i odgovarajuće savremene tehnologije koju posjeduje, ono što kvalifikuje hotel „New Star“ za najbolji izbor je i njegova odlična lokacija u samom centru glavnog grada Podgorice. Zahvaljujući povoljnom položaju hotela, tihom reonu u kome se nalazi, kao i razvijenoj infrastrukturi hotel zasluženo opravdava mjesto u kome će poslovni ljudi pronaći mir i odmor. Blizina tržnih, zabavnih i sportskih centara (SC „Morača“ i gradski stadion), kao i ostalih kulturno-istorijskih sadržaja koje naš grad nudi, može biti privlačan i za ostale kategorije turista. Tome doprinosi i blizina autobuske stanice, kao i blizina Aerodroma “Golubovci” (7km).

Imajući u vidu da ovo nije prvi hotel koji je naša firma izgradila u Crnoj Gori, da smo već prethodnih 15 godina svojom uslugom i kvalitetom opravdali povjerenje svih korisnika i klijenata, sigurni smo da ćemo sa ovim objektom ispuniti sva vaša očekivanja.

Hotel „New Star“ sa svojim komfornim i kvalitenim sadržajem, uz stručno obučeno osoblje koje će pružiti osjećaj ljubaznosti i topline, sve ukupno čini da vaš boravak bude poseban i stvori atmosferu savršene ugodnosti.

Lokacija

Postavljanje komentara

Verifikovani podaci

Kontakt podaci

Hotel New Star

Kralja Nikole 106
81000
Podgorica

Kontakt forma

Koliko iznosi: 4 + 9 ?
Pošalji poruku
159 people bookmarked this place